Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, nie dałam rady wpiepszyłam 1 mg zomirenu i trochę mi lepiej

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, widzę że ogólna atmosfera zmęczenia panuje dzisiaj :) Ja wczoraj po raz pierwszy od wielu miesięcy dałam się wyrwać do klubu i dzisiaj bardzo powoli dochodzę do siebie :/

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kinky Kylie, czy ja wiem? Moim zdaniem większość nowych to tylko tacy co wchodzą, żeby opisać swój pojedynczy problem, a tak żeby się udzielać w forumowym życiu to raczej nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D dopiero teraz zrobiłam sobie pierwszą kawę, zaraz usnę :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, biedna Ty, zdrowiej ;) (i mnie nie zaraź :mrgreen: )

Saiga, ja tu od rana dziś sprzątam :mrgreen: teraz sobie zapaliłam w kominku, wzielam kąpiel i sobie siedze nic nie robie :105::105:

-- 12 sty 2013, 13:56 --

Aranjani, 3, dobry wynik :D to teraz leć z pieskami, bo nie wierzę, że Ci do kopa nie dało ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, byłam juz ;) dzisiaj ekspresowe siusiu bo czuje się kiepsko, zimno i wogóle blee... a z limem pod okiem na dluzsze spacery na razie nie biegam bo wyglądam...dziwnie :mrgreen: Za to jutro wybieramy się prawie całą psio ludzką rodzinką do lasu :D mam tylko nadzieje, że zołzy nie będą na nic polowały :roll::D

-- 12 sty 2013, 15:00 --

Snejana, a tak w ogóle to ja też chcę kominek !!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mieszkasz w domku nie? można Ci zawsze zbudować :mrgreen: do lasu, ale fajnie, chyba jutro też pójdę :D szkoda, ze już bez psa :-|

Saiga, ja sie nie opierdalam, tylko odpoczywam po robocie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.