Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, Szkołe średnią dla tępaków i pracujących :lol::hide:

Snejana, Statystyka/prawdopodobieństwo no i mi z matmą nie idzie od gimnazjum praktycznie.. Lata olewania + tępota matematyczna i są efekty :bezradny:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to co robić bąbelki czy bez ? :))))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Nie pytałem typa dokładnie, ale chyba nie.

Ogólnie gość jest wporzo,sam temat też pewnie nie aż tak trudny,ale tak bywa, z 0 wiedzą..

z gówna bata nie ukręcisz jak mawiają

Na koniec roku są, ale egzaminy półroczne zdaje po raz 1 w tej szkole.

nie cierpię tej zasranej matematyki :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, to rozumiem że egzamin zdany :great::brawo:

U mnie w łóżeczku z grypą,niestety.Szkoda bo dziś miałam wyjątkową ochotę jechać do pracy a tu kicha,nie dałabym rady nawet do przystanku dojść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Statystyka i prawdopodobieństwo. :P

Statystycznie wychodzi że patałach jak ja nie potrafi rozwiązać prostych zadań z statystyki :bezradny: .

To się liczy jako zadanie :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tak i to cały gar, na dziś i jutro :mrgreen: nie trzeba robić obiadu :mrgreen:

-- 11 sty 2013, 21:18 --

Saiga, a teraz pamietam, też masz takie zadania w stylu ileś tam razy rzucono kostką do gry albo z losowaniem jakiś kul? też tego nie rozkminialam :roll: ale tam jest chyba kilka wzorów i się podkłada, może wykujesz :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a widzisz a tak się byłaś :D Byłam pewna,że zdasz,następny też pewnie będzie na 5.

Leżę pod kołdrą cały dzień.Muszę szybko dojść do siebie bo mam mam dużo do załatwiania w przyszłym tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :yeah::yeah::yeah:

Saiga, o k****... a myślałam, że może cos pomogę... ale ja to raczej logiczne... a statystyka i prawdopodobieństwo... dla mnie to czarna magia :) Poległam na tym na maturze :roll: Dla mnie to nie do zrozumienia i... głupie ;)

Snejana, :great: my mieliśmy na wczoraj i na dzisiaj :mrgreen: z sosem pomidorowym...mniam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam tylko powiedzieć, że siedzicie ze mną w wannie, Snejana, bąbelki są, kokosowe :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, sos też mamy pomidorowy, ale już ja robilam :Dz paczki :roll:

JBrown, :105: w koncu się wykąpię x)

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Coś w ten deseń :mrgreen:

Aranjani, Widzisz, statystyka to zguba,zresztą z tego co pamiętam moja matka też tego na studiach nie cierpiała :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co mozna sobie plecki nawzajem umyc :) wyjde to poszukam jakiegos zdecia na awatar bo nawet nie wiecie z kim w wannie siedzicie :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nie ma 23 a tutaj cisza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.