Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej :D Real Madryt przegrywa, ostatnio nic nie umieją zrobić dobrze :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Pitu, Cześć :D

Snejana, Barcelona ma pewne mistrzostwo :D gdyby zaakceptowali moje warunki byłoby inaczej , ale widzi siostra , że Realowi ta pazerność bokiem wyszła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, ale Kevin jest fajny akurat, ja tam się z tego co roku śmieje :P

-- 22 gru 2012, 21:20 --

Tomcio Nerwica, spieprzyli sprawę zupełnie jak Halinka sprzątanie chałpy :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, drugi post i brat mi nie dogryza? brat jest chory? :P

-- 22 gru 2012, 21:32 --

Pitu, odpoczywać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a ja juz się martwiłam, ze coś nie tak :P jasne, że gary umyte :D a jutro ubieram choinkę i niech tylko brat spróbuje znowu na nią wpaść :twisted:

Pitu, ja mam dużo roboty, ale i tak wole się obijać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja, moje tez drugie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje tysz pierwsze :D też chce skonczyć serial w święta i najlepiej nie zaczynać żadnego nowego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.