Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

arhol, u mnie właśnie beż żadnego żartu. Jedynie ojciec czasem powie z humorem 'haha, nie wygrywa, zmień sobie ulubieńca' czy też 'no to na paluszka nie popatrzysz' (nudna historia) :roll:

Bellatrix, zupełnie nie wiem, gdzie mogłabym schować :bezradny: cały pokój jest przewrócony po takich akcjach do góry nogami, musiałabym wziąć ze sobą pół pokoju do szkoły :lol:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć, jak tam? ja zdycham, czuję się okropnie, nie mogę się skupić a muszę się na jutro uczyć.

nie wiem co z tego będzie jak tak dalej będzie szło..

byłam kuźwa dobrą uczennicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, ja też uciekam w muzykę, od jakiegos czasu jej nie czuję Mirabeleee, jak tam słońce, czego się uczysz?? ja jestem śpiąca po 2 dniu nowego leku i nie wywiązałam się z obowiązków rano tzn. nie pojechałam z psami na szkolenie, musiała rodzinka jechać ;)

-- 15 kwi 2012, 14:54 --

a ta Tekla to chyba z pszczółki maji była :?::?::?::twisted:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, historia, matma. + 3 testy do rozwiązania, przepisać zeszyt, opis obrazu, powtórzyc bio, zrobić opracowania do lektur (jakieś 4-5 str kancelaryjnego). nie wiem, czy wszystko wymieniłam. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, nooo to masz co robić :shock:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, aaa, bo chcesz tak na dłużej ;) no to nie wiem. Teoretycznie wszystko da się sprawdzić, bo jak np. nogę to zrobią roentgena i wszystko wiedzą... Choć są też nerwobóle :pirate: możesz zaryzykować i tym. Ja miałam np. nerwobóle kostki :P

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., tak, na dłużej. Lekcje wychowania fizycznego wykańczają mnie psychicznie. Może nie nazwałabym tego lękiem, ale potwornym stresem i wstydem. Bardzo brakuje mi samoakceptacji i odwagi. Nie potrafię pokonywać własnych słabości, no i jest multum rzeczy, które mogłabym jeszcze napisać... ale po co :blabla:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, nie w tym, co trzeba :lol: Znaczy wiesz, co do ludzi, ok, przydaje się, ale tak do dat... Ojejciu, ale byłabym szczęśliwa, gdybym to ogarniała :105:

No i nawet nie próbuję pisać do Was po imieniu, bo się boję, że coś walnę :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, a co studiujesz ?

Abbey, ja miałam zwolnienie z wfu ze względu na kolano (wypadła mi rzepka), może byś podciągnęła pod takie coś.

A ja kombinuję, zamiast od razu zaliczać, to cały czas coś przekładam... a później maarudzę, że się nie wyrabiam. Mam na jutro 3 prezentacje, masakara. W środę mamy prezentować na angielskim jakąś jednostkę chorobową (ja mam IBS) i chyba nie pójdę, nie zdążę tego zrobić i się przygotować, chcę sobie załatwić jakieś zwolnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.