Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, o rany :) ale fajowo :) a chłopczyk czy dziewczynka ma byc?

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heartbreaker, zdziwilbys sie :) ja dzis most Grota pokonałam w dwie godziny....tylko w jedną strone...wróciłam gdańskim... horror hydrologiczny

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Szczawnicy wszystko obdzwoniłam i nie ma wolnych terminów. Znalazłam dom na 11-osób w Sromowcach Wyżnych za 30zł/za osobę, utargowane z 35zł.

W Szczawnicy na pewno wszystkiego nie obdzwoniłaś, bo tam noclegi są co kilka metrów - wiem, bo bywam tam prawie co roku ;) . Ale Sromowce Wyżne też mogły by być, szczególnie po tej cenie :D .

To miejsce proponowała Kasia poprzednio.

I przypominam, że odpadło głównie ze względu na cenę (według cennika przynajmniej 60zł za osobodobę). Mnie w każdym razie na to na pewno nie stać.

Chyba Was pogięło, 550 zł za domek 4 osobowy za 2 dni.

Otóż to.

Edytowane przez Gość

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mówię pass.

Jeśli jednak bylibyście nastawieni na Sromowce Wyżne, to mogę tam zadzwonić. Już palcem nie ruszę w szukaniu czegokolwiek.

Kiedyś zatrzymam czas

I na skrzydłach jak ptak

Będę leciał co sił

Tam, gdzie moje sny,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, a moze zamknij męża w piwnicy (z kanapkami) i przyjedziemy do ciebie :)

ja wogóle to sie do ciebie wybieram...ale nic ci nie powiem, zebys miala niespodziankę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej nam wyjdzie we Lwowie. Za 10$ dziennie mamy super noclegi i do tego papierosy i alkohol prawie za darmo.

A czy na Ukrainę nie trzeba mieć czasami paszportu 8) ?

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, mnie jego duch nie obchodzi...natomiast szwendające sie ciało moze mnie rozdraznić ;D

noooo serio...kończe piwo i lece sie pakować :) ale bys sie zdziwiła co? Skonczyłoby sie spanie w dzień :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może na koniec świata :D

Koniec Świata – przysiółek wsi Głuszyna w województwie wielkopolskim, w powiecie ostrzeszowskim, w gminie Kraszewice.

W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa kaliskiego.

koniec_swiata2m.jpg.61b22017403115df9ceeef8571d754e8.jpg

Edytowane przez Gość

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele propozycji, a każdy będzie ciągnął kołdrę w swoją stronę :)

Nigdy nie będzie sprawiedliwie co do odległości i nie ma się co czarować. W środku mapy najbardziej optymalnie, ale są tacy, którzy wszędzie mają daleko ;)

Słuchajcie, zapowiada się, że zloty będą się powtarzać. Trzeba myśleć racjonalnie. Te Sromowce naprawdę dobrze wyglądają jak dla mnie.

Może zagramy w marynarza? :D

Kiedyś wyjdziemy nieśpiąc

Poza to co nam się śni

I rozbłyśniemy aureolą

L. Janerka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.