Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem

Chcialabym wszystki zlotowiczon podziękować za wspaniale spędzone chwile i bardzo,bardzo dziękuje za miłe przyjęcie czego najbardziej się obawailam,a wiele to dla mnie znaczy :**:***

Wszytkich nieobecnych zachęcam na następny i tylko żałujcie :mrgreen::pirate: .Macie ode mnie osobiście kopa w tyłek bo nie miałam okazji Was poznać w realu i bardzo ubolewam :why: WAŻNE! Nie dotyczy tych kórzy nie mogli to ode mnie buziaki i oby się udalo w przyszłości.

Już za Wami tęsknie. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie było, ale za krótko, żeby wypić ten cały alkohol, który mieliśmy :mrgreen: . Swoją drogą ciekawe, co z zapasami, które zostały, zrobiła reszta grupy po naszym odjeździe :P ? Na pewno nie zapomnę tego, jak bigfish włamywał się po swojego netbook'a do pewnego pokoju ;) , i jak musieliśmy dobijać się do naszego domku :lol: .

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melduję, iż żyję i doczołgałem się w jednym kawałku do klawiatury. :mrgreen:

-- 28 sie 2011, 18:09 --

Robanix składam zamówienie na wszystkie materiały audiowizualne ze Zlotu Twojej i Jacka produkcji. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie było, ale za krótko, żeby wypić ten cały alkohol, który mieliśmy :mrgreen: . Swoją drogą ciekawe, co z zapasami, które zostały, zrobiła reszta grupy po naszym odjeździe :P ? Na pewno nie zapomnę tego, jak bigfish włamywał się po swojego netbook'a do pewnego pokoju ;) , i jak musieliśmy dobijać się do naszego domku :lol: .

:mrgreen:

ja też wam nie zapomnę że nam przeszkodziliście :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.