Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

nienormalna21, ja się czuję jak zawieszona między światem żywych i umarłych. Niby jest jakby lekka zmiana, ale nie jestem sobą. Nie kontaktuję, działam na zwolnionych obrotach, wzrok mi wariuje, we łbie huśtawka... Tak ma wyglądać mój powrót do zdrowia? Nie chcę być takim czymś!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaja123, nie utwierdzam się, kajunia, tylko myślę, że skoro po 10tce jestem jak robot, to co będzie po 20tce? Ale się zobaczy...

a może będzie lepiej? za dużo myslisz (prognozujesz) to jest rdzeń Twoich dolegliwości. Mało tego Twoje prognozy nigdy nie są pozytywne. Tak jakbyś była zablokowana na pozytywy, jakbyś miała zakaz. Dlaczego zawsze zakładasz z góry że coś będzie nie tak, że się nie uda, że będziej gorzej. Pomyśl co Ty masz z takiego myślenia? Ja znam chyba odpowiedź ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, moim zdaniem koty są mniej inteligentne od psów, wydają się być fałszywe.

Boże widzisz i nie grzmisz ^^ koty mało inteligentne ? Opowiem Ci o jednym kocie z którym miałam przyjemność zamieszkać :P Potrafił otworzyć sobie szafke w kuchni, wyjąc torebkę z kocimi cukierkami, sforsowac drzwi na kilku pietrach i przynieść mi ją w pysku do otwarcia :P I absolutnie nie są fałszywe, tylko 100 % autentyczne. Po prostu jak ich nie interesujesz Ty, tylko pełna micha, to to pokażą. Ich sympatia jest trudna do pozyskania, ale szczera :P

@sniezka, śpię około 4 godzin na dobę, więcej mi się nie udaje :roll: i tez bardzo płytko, ciągle się budzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi