amelia83 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 19:03 w końcu wzięłam się za angielski,- tyle na plus -- 10 sty 2012, 20:05 -- Anielicato dobrze, prawda?! 'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód ' M. Luther King 'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytrynkaaa88 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 19:36 self_therapy, dzięki za wzmacniający filmik :) przynajmniej napłynęło we mnie trochę sił witalnych. natomiast obawiam się, że dla tych kompletnie zatroskanych może być on zbyt wymagający. obawiam się też,że będę musiała się z Tobą zgodzić - nikt nie ma limitu przykrości w swoim życiu. to od niego samego tylko zależy, czy sam sobie ustawi taki limit w głowie, że w pewnym momencie się podda raz na zawsze. Dziś wracam do punktu wyjścia w myśleniu o życiu - trzeba zaczynać od siebie, zajrzeć do najgłębszych zakątków swojej osobowości, a dopiero potem wychodzić do ludzi. I ważne - w życiu wiele zależy od nas samych, a przypadek to tylko przypadek (możemy mu dać kopa w d....!). Kropla drąży skalę nie siłą, lecz ciągłym padaniem... Aktualna tendencja spadkowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msauto Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:03 Muszę się wziąć za siebie, w ubiegłym roku było o wiele lepiej. Utknąłem gdzieś, niepotrzebnie szukam przyczyn tej sytuacji. Trzeba cieszyć się chwilą, przecież zawsze było to moje motto. Zawsze byłem szczęśliwy, więc mino że znalazłem się w tej sytuacji wiem o co walczę. Bo warto podnieść się by poczuć prawdziwe szczęście. Nie jestem człowiekiem który się poddaje, widzę po prostu cel, lepsze życie które wymaga pewnego zaangażowania. Siły zawsze się znajdą. Ważne byśmy sobie kiedyś nie powiedzieli, dlaczego się poddaliśmy. Marzę by było jak przed laty, więc idę do przodu i któregoś dnia obudzę się i tak będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny Wiesiek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:08 Słucham DISCO POLO. Dowartościowuję się. Myślałem, że ja mam największego zajoba w tym kraju. Ale się rozczarowałem [videoyoutube=_WtkrKhlEm0&feature=related][/videoyoutube] Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aria Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:20 Ciasny Wiesiek tego pana widziałam na żywo - dokładniej w autobusie i powiem Ci, że na zdrowego psychicznie to On nie wygląda... Najlepszy plan na szczęście? Nie planować. Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze. Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny Wiesiek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:24 Trzeba było brać autograf ! Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aria Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:26 Ciasny Wiesiek szczerze? To ja się nawet bałabym do niego podejść, z oczu coś źle mu patrzyło albo po prostu taki już jest Najlepszy plan na szczęście? Nie planować. Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze. Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny Wiesiek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:32 Czego się bać. Ta melepeta raczej krzywdy by nie zrobiła Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasaw Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 21:47 Fatalny dzień, bo i noc okropna, bezsenna.. Okropnie nie lubię tego stanu...zawroty głowy, rozdrażnienie spowodowane brakiem snu. Nie wiedziałam, że to ma tak ogromne znaczenie dla organizmu. Gdy byłam młoda, kilka godzin snu było normą. A teraz, niestety, jestem nie do życia... Wierzę, że jutro będzie lepiej.... Dzisiaj miałam problem z rozpoznaniem, co jest spowodowane moimi lękami, a co infekcją i niewyspaniem. "Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych" "Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy. Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 23:35 widze ze dzis sama bede sobie odliczac..coz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorrow Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 23:45 Słucham DISCO POLO. Dowartościowuję się.Myślałem, że ja mam największego zajoba w tym kraju. Ale się rozczarowałem [videoyoutube=_WtkrKhlEm0&feature=related][/videoyoutube] :nacojapatrzę: INFJ 1w9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 23:52 Obejrzałem 35 sekund...muszę szybko przetrawić to jakimkolwiek innym filmikiem, bo będę miał koszmary Padłeś?! Powstań!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 10.01.2012 23:58 ja 36 sekund i odpadłam, za mocne jak dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:03 petruszka30, i tak szacun za tą sekundę dłużej ja jeszcze sekunda i musieliby mnie w kaftan zapinać...swoją drogą internet schodzi na psy.... Padłeś?! Powstań!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:07 Midas, ale jestem ciekawa co bylo na koncu..moze wyskoczył w tych czerwonych stringach...wrrrr az mnie telepie jak sobie pomysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:16 To wie tylko Ciasny Wiesiek i ten cały Gracjan, cała reszta co dotrwała do końca jest w drodze na intensywną terapię Padłeś?! Powstań!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:18 wiec sobie sama odlicze... dzis nr 4 kiya.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:30 ma końcu pomachał łapką nie było nic obscenicznego biedny on jakis... to mówię ja z łózka a nie z intensywnej terapii ...Wracam w siebie i znajduję świat! Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile... Johann Wolfgang von Goethe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1990 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 00:48 Kiya "Michał1990, super, gratuluję :great:" Hehe, dzięki ale to taki jeden przelotny sukcesik...:)W kolejnych dniach już tak różowo nie było. A jeśli chodzi o dzień dzisiejszy to..właściwie powinienem zacząć go opisywać od wczoraj:) Wczoraj cały wieczór a właściwie już noc (od 23:30 do 2:20) spędziłem na czytaniu o pedofilii...chciałem się dowiedzieć na ten temat jak najwięcej żeby zmniejszyć lęk co do tego czy nim jestem . To ułatwia mi uzyskiwanie wewnętrznego spokoju:) Oczywiście to był początek, cały ranek do południa o tym czytałem (korzystając z faktu że rodziców w domu nie było). Po "wieczornej sesji" wiedziałem już trochę uspokajających rzeczy co znacznie polepszyło mój nastrój. Następnego dnia, wraz z dowiadywaniem się kolejnych rzeczy utrzymywał się on na dobrym poziomie, później natomiast zaczął się obniżać z powodów mi nieznanych(nie dowiedziałem się niczego niepokojącego, właściwie w pewnym momencie niczego się już nie dowiadywałem a nastrój leciał). Jednakże pomimo tego zająłem się rzeczami którymi miałem się zajmować i nastrój ulegał stopniowej poprawie:) Później się okazało że moja dziewczyna wróciła na tyle wcześnie z pracy że mogłem do niej przyjść, oczywiście przebywanie w Jej obecności dopełniło przemianę nastroju w tę dobrą stronę i już tak zostało:) Pogłębianie wiedzy o pedofilii odniosło skutek, lęki w tym temacie zostały zmniejszone, racjonalne przekonanie że nim nie jestem , zwiększone:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tahela Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 01:26 Ciasny Wiesiek, a co chciałbyś od razu mieć największego zajoba, nie ma lekko, na zajoba też trzeba sobie zasłużyć jeszcze jest ten kandydat na prezydenta co to w ogóle nić nie będzie a Ty mozesz mieć najwyżej nr 3 zajoba polskiego:idea: , niech światło Cię oświatli a będzie tak . -- 11 sty 2012, 02:30 -- ma końcu pomachał łapkąnie było nic obscenicznego biedny on jakis... to mówię ja z łózka a nie z intensywnej terapii Też się z Tobą zgadzam dotrwałam do końca, też z łóżka a nie z intensywnej, ja zawsze czuję wyrzut sumienia ,w takich sytuacjach ,ze nie powinnam sie śmiać a jednak. Kto utraci raz będzie zawsze czekać Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść Zostaje smutek i tylko smutek Ostry jak nagły serca głód Wiatr co zwala z nóg Smutek i ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 04:25 Zaczął się tradycyjnie od kawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mightman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 10:50 Zaczął się niewyspaniem, pojechałem do psychiatry nawet spoko koleś tylko taki troche przemądrzały albo ja tak to odebrałem :) Z moich objawów i wywiadu stwierdził napady lękowe, lekką nerwicę lękową, lęk oscylacyjny oraz zespół DDA więc żadna nowość, dał mi skierowanie na badanie EEG i zaproponował psychoterapie dynamiczną oraz chciał mi dać SSRI Citalopram ale nie wziąłem recepty póki radze sobie sam nie będe się faszerował kontrola za miesiąc Uciekam do projektów :'> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz_wawa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 11:06 Czekam dalej na ...... Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 11:12 Dariusz_wawa, na co..... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelia83 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 11.01.2012 11:15 tahela ja tez czasami mam taki" udawany smiech" wszyscy sie smieja a ja tez jak wariat i nie powinnam Sabaideesama kawka...chcialam zapytac o Twoje niepalenie, a nie wiem czy powinnam... moj zaczał sie ok 5, od rana po lekarzach...biegałam, teraz herbatka zielona zamiast kawy, kawa mi chyba zle robi, ale ja lubię -- 11 sty 2012, 12:17 -- Sabaidee no własnie...Na co,tez jestem ciekawa 'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód ' M. Luther King 'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi