Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Załatwiłem dziś dużo rzeczy SAM :great: byłem na mieście po prezent... wszedłem sam do ogromnego sklepu C.H Sfera :twisted:

później odwiedziłem kumpla na warsztacie i byłem u fryzjera całkiem sam i jestem z siebie dumny...

teraz musze ogarnąć jakieś jedzenie do pracy... i ruszam na drugą zmianę :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on23, Dzięki i mam nadzieję ,że Ty też już się lepiej czujesz po rozstaniu...

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozstanie przezyłem powrotem ;) więc jest ok

jakos doszlismy do porzumienia powiedzialem co mnie boli i obiecala poprawe, więc czas pokaze

Chciałem Ci powiedzieć tyle o tęsknocie o samotności o wspomnień potopie. O tym wszystkim czego mi brakuje i o pustce którą teraz czuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja stanowczo wolę ten temat bo przynajmniej nikt nie będzie oceniał czy to co piszę to pierdoła czy nie pierdoła

Zatem dziś urodziny przyjaciółki. Na 16 mam zaproszenie na kawkę i ciasto. Nawet bluzeczkę jej kupiłam śliczną. Kocham ją... jak siostrę, przyjaciółkę, bratnią duszę ... ale... dzisiejsza wizyta u niej będzie dla mnie katorgą, bo będę musiała udawać że czuję się dobrze, uśmiechać się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_Beznadzieja, JA tak robię na co dzień w pracy ;) uśmiecham się i udaję,że jest dobrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, Dzięki :great: muszę robić postępy bo jak tak będę siedział i nic nie robił

to zwariuję ;)

on23, To dobrze,że pamiętasz... ;) i wszystko na spokojnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogóle wysłalem dzisiaj smsa z rmf fm :D

Wielka kumulacja xD

Czekam aż zadzwonią do mnie i im odpowiem : Rmffm Najlepsza muzyka dla całej rodziny xD

zgarne 140 tys. i będę się zastanawiać co dalej :PP

Chciałem Ci powiedzieć tyle o tęsknocie o samotności o wspomnień potopie. O tym wszystkim czego mi brakuje i o pustce którą teraz czuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:tel:

-- 25 maja 2011, 13:29 --

wczoraj nie wygrałem . Dziś dzwonią do mnie nie ma co ;))) :tel:

-- 25 maja 2011, 13:43 --

i po 140 tys. :((((

jakis chłop wygrał ;/ eeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on23, dziękuję. :D :* już jestem w domu... dotarłam, byłam, wróciłam i przeżyłam. :smile:

ja grałam w Radiu Zet, ale nic nie wygrałam, wkurzyłam się i przestałam. :evil:

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_

i jak po wizycie u lekarza ??

No ja jeszcze jutro spróbuje, a jak nie wygram to ide w totka spróbuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on23, dziękuję, po wizycie dobrze, zawsze lepiej się czuję po spotkaniu z moją lekarką. :D to dla mnie też trochę jak sesja terapeutyczna, bo jest też psychologiem. ;)

mnie też jakoś ciągnie to totka i noszę się z zamiarem spróbowania, bo akurat do liczb to mam szczęście, dużo osób mi tak mówi. :twisted:

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_

to jak Ty masz do liczb szczęście to jeszcze mi będziesz kupon skreślać ;)) może cos razem uszczelimy to siepodziele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężki dzień - tak samo jak i kilkanaście poprzednich. Coraz ciężej. Tyle spraw na raz, nic nie wychodzi, a chciałoby się zakończyć te sprawy jak najszybciej... Chaos wokół tego wszystkiego sprawia, że przestaję kontrolować swoje odruchy, mój organizm jest na skraju wytrzymałości, a psychika - lepiej nie mówić...

"Wolno dojrzewa człowiek. Wiele mu trzeba męstwa aby się nie dać wiatrowi i rosnąć w górę i w głąb, by triumfalną zielenią zaszumieć w końcu jak dąb zwycięstwa..."

[Konstanty Ildefons Gałczyński]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_

to jak Ty masz do liczb szczęście to jeszcze mi będziesz kupon skreślać ;)) może cos razem uszczelimy to siepodziele

he heh, niezły pomysł :mrgreen:

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi