Skocz do zawartości
Nerwica.com

Benzodiazepiny - Moja walka z uzależnieniem i odstawieniem

gosia hd

Rekomendowane odpowiedzi

ja sie w to jeszcze na szczescie nie wpakowalem, chociaz dzisiaj planuje sobie troche tego zażyc jakies cloniki i afobam ale to dopiero pozniej jak wroce z parkingu. Na razie chce sobie z Grzegorzem pogadac, moze mine mi lęk co mnie teraz męczy. Oby wytrzymać do 2 w nocy później juz jakoś zleci. Zawsze sie zastanawiam co jest mocniejsze clon czy afobam. Czy sa tez jeszcze jakies inne leki przeciwlękowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie w to jeszcze na szczescie nie wpakowalem, chociaz dzisiaj planuje sobie troche tego zażyc jakies cloniki i afobam ale to dopiero pozniej jak wroce z parkingu. Na razie chce sobie z Grzegorzem pogadac, moze mine mi lęk co mnie teraz męczy. Oby wytrzymać do 2 w nocy później juz jakoś zleci. Zawsze sie zastanawiam co jest mocniejsze clon czy afobam. Czy sa tez jeszcze jakies inne leki przeciwlękowe?

dobrze piszesz że "jeszcze" się w to nie wpakowałeś. a to na prawdę niedaleka droga...coś o tym wiem...ja bym Ci radziła iść do lekarza,nie tylko benzo działa przeciwlękowo. idz póki czas,póki jeszcze w to nie zabrnąłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj poszło 8mg Clona. Miałem nie brać, ale i tak muszę czekać na leki. To chyba nic złego? Fajnie mi się po tym pisze.

Chciałbym napisać jakiś artykuł, bo na razie uczę pisać się Wiersze. Kiedyś pisałem teksty piosenek, ale nie miałem zespołu.

Szkoda, bo potrafię śpiewać, bardzo chciałbym śpiewać i pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo na razie uczę pisać się Wiersze. Kiedyś pisałem teksty piosenek, ale nie miałem zespołu.

Szkoda, bo potrafię śpiewać, bardzo chciałbym śpiewać i pisać.

Amun , jak większośc Twoich wierszy jest tak dobra jak ten co przesłałes to chylę czoła , masz w tym kierunku talent , awiem co mowię. Sam pisałem .

Zastanawia mnie tylko , czy jak osiągniesz Trzeżwość czy pisanie wierszy będzie dla Ciebie frajdą , sposobem wyrażenie swoich uczuć etc. U mnie było tak ,że jak skończyłem pić , moja poezja spadła na psy . Po trutkach jakaś większa wrażliwośc czy cóś . Jednak wierzę ,że u Ciebie może byc inaczej . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było tak ,że jak skończyłem pić , moja poezja spadła na psy

Ja jak przestałem wciągać krechy to przestałem grać na gitarze, bo moja umiejętność zapierdzielania w tempie strusia pędziwiatra zanikła - ale mimo wszystko wolę być zdrowym nierockmanem niż zaćpanym gitarzystą (dziś pewnie zresztą - martwym) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- ale mimo wszystko wolę być zdrowym nierockmanem niż zaćpanym gitarzystą (dziś pewnie zresztą - martwym)

dokładnie .

Ja tak samo wolę byc żywym beztalenciem , niż martwym przewrażliwionym poetą ( o którym i tak nikt nie wspomni nawet , ani nie opsika ciepłym moczem jego sfrutrowanej poezji ) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi