Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile śpicie?

eligojot

Rekomendowane odpowiedzi

Różnie.

W namiocie mi się zdarzyło w lesie raz przespać cały dzieñ i dwie noce xD. ale ostatnio troche dłużej, odkąd jestem w PL i śpię w łóżku. Myśle, że 8-10 godzin. zdarza się po 6 jak się budzę i już nie wracam do spania 😜

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak minimum 8-9 godzin. Czasami do 12. :D 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno mniej odkąd biorę Omegę i wit D za co jestem im wdzięczny bo spałem zbyt długo zdecydowanie. Teraz często wystarcza 7h bez wiecznych drzemek w ciągu dnia. Tylko co jakiś czas się zdarzają a nie, że codziennie

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, seleneles napisał(a):

Utrzymuje się 5-6 godzin. Budzę się codziennie o 6/7, często też w nocy, dzisiaj na szczęście nie.

No właśnie to wybudzanie. Przed chwilą się przebudziłam i już chyba po spaniu, tak czuję. Wiem, że nie da się wyspać na zapas, ale może wczorajsze 12 godzinne spanie spowodowało, że dziś wystarczy mi tylko 5 godzin ? 🥱🤔Hmm... Jutro do pracy. Pobudka będzie i 4:30 i trza będzie się kłaść o 20 🥴

Już nie zasnę raczej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś spałam 12 godzin. Mama mnie budziła ale nie pamiętam xD

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Na pewno mniej odkąd biorę Omegę i wit D za co jestem im wdzięczny bo spałem zbyt długo zdecydowanie. Teraz często wystarcza 7h bez wiecznych drzemek w ciągu dnia. Tylko co jakiś czas się zdarzają a nie, że codziennie

Jaką dawkę wit D3 bierzesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

Jaką dawkę wit D3 bierzesz?

Najlepiej sobie zbadać krew i dostosować do niedoboru. U mnie był duuuuuży niedobór więc minimum 4k a najczęściej 6k-12k dziennie.

Do tego Omega 250 mg DHA 500 mg EPA

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi