Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Że nie opierdalałem się zbytnio, że smakuje mi pasta dr Budwig :pirate: i że mam w końcu trochę wolnego.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak narazie nic

ale dzien zaczyna sie dopiero

pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zycze milego dnia

nie dajcie sie zwariowac :papa:

W nerwicy, której charakterystyczną cechą jest nuda, chory znajduje się w potrzasku między lękiem przed życiem a lękiem przed śmiercią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dajcie sie zwariowac :papa:

;)

-- 20 sie 2012, 10:43 --

slow motion, u mnie po burzy, świeci słoneczko

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam burze w gorach...w nocy. Blyskawice uderzajace o szczyty rozswietlajace na ulamek sekundy lancuch gorski nieziemskim swiatlem. Piekny widok. Oczywiscie bylam w dolinie i obserwowalam to wszystko z bezpiecznej odleglosci. Gdybym byla wtedy na szlaku pewnie wolalabym tego nie wspominac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zumbie wydzieliłam niesamowitą ilość endorfin i prawie płuca wyplułam. Bosko było :twisted:

Plus fakt, że mój facet jest geniuszem. Z kilku kabelków zrobił mi prowizoryczną ładowarkę do e-fajka. I ona działa :mrgreen:

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dzis a wczoraj. Przyjechali jacys znajomi moich stalych gosci, ktorym mnie polecili i w prezencie przywiezli cala siate prawdziwych pomidorow :D Takich samemu hodowanych .. o smaku i zapachu pomidorow ktorego nie czulam od lat :105: Ile moglam to rozdalam bo nie dam radfy zjesc sama wszystkiego ale poki co zajadam sie mniam :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

telefon który mnie obudził z zaproszeniem na rozmwe kwalifikacyją....która ponoć ma byc formalnością bo spelaniam wszyskie oczekiwania

ale jeszcze większa reakcja chłopaka z aktualnej pracy który był moim instruktorem gdy mu powiedziałam ze może juz nie długo sie pożegnamy , ze uwielbia ze mną pracować i jestem zwariowana i inna ale cieszy się jak me ze mną zmianę i ma nadzieje , ze jeszcze nie raz się piwa napijemy :)

anoreksja bulimiczna, depresja

dokąd tak biegniesz przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi