Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

detektywmonk, o czym Ty z tym koleżankami rozmawiasz :nono: Nie macie innych tematów ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

I mój dyplom do podtarcia sobie nim tyłka też już jest, ale ta kretynka z dziekanatu nie wypisała jeszcze suplementu i nawet nie raczyła mi powiedzieć, kiedy mniej więcej ma zamiar to zrobić. :evil: Już ponad 2 miesiące czekam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny raz nikt nie zrozumie mego powodu szczescia... 2x h maculata wylinialy, ceratka marszaliego wreszcie sie pojawila, regiusowa chciala jesc... tak wiele radosci :-) ta wiem pierdole i nikt nie rozumie coz bywa :-)

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, Bydzie wincej szpajdachuf!

Absinthe, najgłupszą i najbardziej niepotrzebną nikomu ze wszystkich filologii. Więcej nie chcę tu zdradzać.

A tu mi zdradzisz?

Chyba miało to iść ne pewe

fail.jpg:mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol,

HAHAHAHA no dokładnie :D

-- 06 gru 2014, 15:41 --

edit:chyba coś gorzej z moją głową....miało teraz wysłalam pw i miast do tęczt to do samej siebie....LOL

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, zmuły się zdarzają,no worries

Coby nie robić offtopu,co po dziś dzień sprawia mi radochę,mimo "przeterminowania" owego wpisu..

To uczucie, gdy do mojej siostry przyszedł chłopak i usiadł na jej kocie xD Kot tak bardzo rozjebany, a związek też tak bardzo rozjebany xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczek był z jej chłopaka, a kota rozjebał przypadkiem, bo był czarny jak fotel xD Śmiecham, bo siostra płacze, a ja wale konia za ścianą i przeglądam mirko, a rodzice ją pocieszają, a ja se siedzę za ścianą i kurwa jestem śmieszkiem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką domową i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i kurwa jestem w innym świecie, problemy z kotem i chłopakiem są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety góralskie zajebiście grube i nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD

-- 06 gru 2014, 15:45 --

Fizli, czyli byłem blisko D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, no w pewnym sensie tak, moze w przyszlym tyglu bede mial latrodoctus mactans oraz 1 z lycos ale u lycosy jest problem ze nie pamietam 2 nazwy czlonowej

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzekłbym że to wręcz perła pośród gówna,sieć to jeden wielki sracz,ten wpis zaś...to wspaniała,stwardniała,lśniąca, fekalio-kula.

Mercedes pośród fiatów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi