Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy piekny dzień.

Napewno napotkam na jekieś pomowienia pod moim adresem ale się tym nie przejmuję-kłamstwo jest tylko kłamstwem.

-- 09 lut 2014, 09:54 --

Kiedyś lubiałem grać w gry,różne.

Wyścigoi,strategie,platformowki,rpg.Mogłem załkowicie się zatracić w wirtualnym świecie.

Był starannnie zaprojektowany,kolorowy z bonusami.Czasami elny tajemnic czekających na odkrycie,albo świat czekający na uratowanie.

Fajne było calkowisie się zanurzyć w tych grach.To było naprawde fajne uczucie tylko ja i ten piekny cybernetyczny świat.

-- 09 lut 2014, 09:55 --

Nowy piekny dzień.

Napewno napotkam na jekieś pomowienia pod moim adresem ale się tym nie przejmuję-kłamstwo jest tylko kłamstwem.

Wyścigoi,strategie,platformowki,rpg.Mogłem załkowicie się zatracić w wirtualnym świecie.

Był starannnie zaprojektowany,kolorowy z bonusami.Czasami pełen tajemnic czekających na odkrycie,albo świat czekający na uratowanie.

Fajne było calkowisie się zanurzyć w tych grach.To było naprawde fajne uczucie tylko ja i ten piekny cybernetyczny świat.

-- 09 lut 2014, 09:55 --

Nowy piekny dzień.

Był starannnie zaprojektowany,kolorowy z bonusami.Czasami pełen tajemnic czekających na odkrycie,albo świat czekający na uratowanie.

-- 09 lut 2014, 09:56 --

Nowy piekny dzień.

Był starannnie zaprojektowany,kolorowy z bonusami.Czasami elny tajemnic czekających na odkrycie,albo świat czekający na uratowanie.

Fajne było calkowisie się zanurzyć w tych grach.To było naprawde fajne uczucie tylko ja i ten piekny cybernetyczny świat. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spotkanie z dziećmi mojej siostry :D

Ja z siostrzenicą, choć w nocy dwa razy budziła wszystkich płaczem i nie dała pospać do południa ;) i dzisiaj spacer z nią, czysta radość patrzeć jak taki maluszek już sam lata :mrgreen: i jeszcze spotkałyśmy sąsiada z psem i też było wesoło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłam ostatnią H. :yeah: +Sprzątanie pokoju + muzyka + Słońce! + Dobra kawa :D +To,że wstałam przed 12 + To,że spałam(choć sny były tragiczne ) :D + Wiosenne powietrze :mrgreen: + Założenie ulubionej spódnicy + Fakt że jutro szkoła! :D

A to dopiero początek dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi