Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Dotarła do mnie paczka /PREZENT ŚWIĄTECZNY/ dla Wnuczka /dla Wnuczki Męża też/ - 3 tomy ksiażeczek z serii Poczytaj mi MAMO... :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja mam to dla siostrzeńca ale pierwszy tom :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja kupiłam po 3 tomy, ponieważ zrezygnowaliśmy z prezentów dla dorosłych Dzieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, a ja mam w tym roku 20 osób i 20 prezentów więc rozumiesz robiłam paczki po 50 zł

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, taka liczna rodzina plus rodzina mojego M i dla M prezent droższy dałabys radę kochana

ja uwielbiam obdarowywać bliskich :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, rządzisz. Ja za to dokonałem odwlekanych pięciu internetowych, czyszcząc swoje konto. Ale nic się nie stało, oszczędzam od połowy grudnia.

Czuję prześmieszną "dumę" że udało mi się za to zabrać przed 30-ką :P

deader, mi przelej stówkę. Sprawdzę czy umiesz :mrgreen:

Hehe, mądrala :P Najczarniejsze w tym żarcie jest to że... nie mam tyle na koncie :D Wpłaciłem sobie testowo 50 zeta wyskrobane z zakamarków materaca, bida z nędzą ostatnio... Ale uwaga: jak zwariowanie by to nie brzmiało - depresja... pomoże mi w tej kwestii ;) Jak? Ano tak że w tym roku byłem zbyt przybity najczęściej żeby gdzieś jeździć czy siedzieć z głupimi myślami w domu, więc do odbioru czeka na mnie niewykorzystane 8 dni urlopu :yeah: I już zapowiedziałem szefowi że odebrać chcę w złotówkach...

Poukładanie w linii obok siebie kupionych napojów zagranicznych oraz wypicie tajlandzkiej Fanty.

Czy ta Fanta była tajlandzka ze smaku, czy z pochodzenia..?

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja też uwielbiam :D ale ten miesiąc jest bardzo trudny dla mnie. Tak się umówiliśmy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi