Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurza mnie część mojej rodziny, która sugeruje, że jak nie będę chłopa pilnować to mi ucieknie do innej, tak jak poprzedni :hide:

No ja ...

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., to jest wkurzajace :roll: cala rodzina mojego faceta oprocz jego taty ktory mnie zna wiec zmienil zdanie bo na poczatku mial takie jak oni tylko czeka kiedy sie rozstaniemy i poszuka sobie mlodszej

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jak sie nie ma kontroli nad swoim zycierm to sie kontroluje innych i czepia o pierdoly.. znany mechanizm

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., to jest wkurzajace :roll: cala rodzina mojego faceta oprocz jego taty ktory mnie zna wiec zmienil zdanie bo na poczatku mial takie jak oni tylko czeka kiedy sie rozstaniemy i poszuka sobie mlodszej

wspólczuje ale to czysta głupota nie zwracaj na to uwagi ważne jest to że jesteście razem szczęsliwi

wszystkim nie dogodzisz ,ale rozumiem że to boli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to nawet nie boli tylko wlasnie wkurza, ze ludzie ktorzy mnie na oczy nie widzieli juz maja wyrobione zdanie o mnie. Na szczescie nie musze miec z nimi kontaktu oprocz ojca Grzybka ktorego lubie i zawsze mnie rozczula jak mowi o nas "dzieci" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, wiem o czym mowisz... mialam to samo w wersji hard. Matka potrafila mnie jako dziecko obudzic w srodku nocy i zawlec do przedpokoju bo buty byly ulozone nieidealnie prosto.

Svafa, dokladnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Kaju, ja rozumiem, własnie miłe dlatego, że daje wyraz, iż żadna różnica wieku nie ma znaczenia, pod czym ja się podpisuję obiema rękami. Podejrzewam, że Twój urok osobisty również po prostu działa ...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, bardzo Ci współczuję...to bardzo nieprzyjemna choroba, wymagająca należytego wyleczenia.

Mam nadzieję, że byłaś u lekarza???

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi