Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

że mi skóra z pleców i rąk schodzi :\ i swędzi jak diabli. poszłam po 3 miesiącach przerwy, po zabiegu kwasami na twarzy, na solarkę i skończyło się to opłakanym stanem :/

"ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem: jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje .."

Anafranil 150 mg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie, że jak się teraz pogodziłam z koleżanką to robię wszystko, żeby jej jakoś pomóc przy rozstaniu z jej pierdolniętym chłopakiem, a jak w styczniu to ja takiego wsparcia potrzebowałam to byłam całkowicie sama :-|

Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza.

— Marilyn Monroe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wkurza to,że z soboty na niedzielę przestawia się czas i znów trzeba się przyzwyczajać

do innego czasu... :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bezradność i moja bezsilność wobec różnych spraw

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panna_Modliszka, Załóżmy że zaistniała taka sytuacja:

Kolega zakłada konto i czyta regulamin co więcej rozumie ten regulamin!

Po czym dochodzi do takiej sytuacji ,że ja loguję się na swoje konto na komputerze A o czym kolega nie wie!

kolega po jakimś czasie loguje się na swoje konto z komputera A po czym zostaje zbanowany!

czy w tej sytuacji złamał regulamin? :blabla:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysforia, należy NAJPIERW zgłaszać takie sytuacje, a nie potem memlać jęzorem

to Twoje trzecie konto (nie liczę kolegi), Regulamin musiałeś więc widzieć 3 razy, ale olaleś

niestety, sam sobie jesteś winien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to trzecie ale nie czwarte... :roll: on teraz nie może pisać1

Już to zgłosiłem Adminowi więc mam nadzieję ,że mu odblokują konto a mi zniknie OST

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysforia, nie widzisz, że z Twojej strony jest też coś do wyjaśnienia? Nie nasza wina, że nie stosujecie się do regulaminu. Nie jesteśmy jasnowidzami, żeby wiedzieć, że sobie z kolegą siedzicie w pracy i piszecie na forum, do tego mając prawie identyczne nicki...

Przestań się tak pienić, proszę, bo to w niczym nie pomaga, a psuje atmosferę.

Jak są nieporozumienia, to się je kulturalnie wyjaśnia.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, To ci to wyjaśniam...

odblokujecie mu konto a zobaczycie że nie mam dwóch kont1

Proste :roll:

-- 24 mar 2011, 19:34 --

Panna_Modliszka, a jak Ty będąc u mnie logowałas się na moim komputerze

i ja się logowałem i nic nie było... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, lubisz obojętność? Mnie ona przeraża..

Czasem.... czasem wolę ją od rozpaczy. Wolę ją od poczucia odrzucenia.

Ale w tym poście chodziło mi raczej o nieprzejmowanie się, o znalezienie dystansu.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie to wkurza,że ludzie sobie za dużo wyobrażają i nie wierzą w moje słowa :roll:

Może trzeba by się zastanowić dlaczego tak się dzieje? Jeżeli to liczba mnoga to może wina nie jest całkowicie po stronie innych.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Nie wiem Kasiu :roll: cały czas robię coś źle,źle źle i jeszcze raz źle :roll:

jak tylko coś zrobię to każdy widzi w tym złe intencje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi