Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

@Angelka85 Odważna jesteś, w obce miejsce, do obcego faceta w zarośla chcesz wbijać :D 😁

14 godzin temu, Angelka85 napisał(a):

coby jakiś facet z lornetką nie podglądał 😜😂

😂, podglądam tylko naturę i patrzę w niebo, ludzie są mało ciekawym obiektem do podglądania 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Liber8 napisał(a):

@Angelka85 Odważna jesteś, w obce miejsce, do obcego faceta w zarośla chcesz wbijać :D 😁

😂

Tak, z wiekiem człowiek nabiera odwagi 😀, gdy miałam 20 lat to się bałam, a teraz gdy mam 40 lat, to wbijam do obcego faceta w zarośla i patrzę czy nie ucieknie 🤣

1 godzinę temu, Liber8 napisał(a):

😂, podglądam tylko naturę i patrzę w niebo, ludzie są mało ciekawym obiektem do podglądania 😛

Skoro tak, to na łysą polanę też mogę przyjechać, przynajmniej nie będę musiała ubierać tego kombinezonu na owady 😝

A żeby nie odbiegać od tematu za bardzo, to jeszcze dodam, że zrobiłam sobie dużo prania, porozwieszałam gdzie się da, a tu się teraz pochmurzyło i chyba będzie padać. No i jak tu się nie wkurzyć 😾

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Wkurza mnie mój stan. Stres, osiwienie z nim związane, bezsenność kilka nocy z rzędu, poparzenia i ta idiotyczna chęć pomocy komuś, komu nie da się pomóc...

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Liber8 napisał(a):

Moje niezdecydowanie i głupota 😑 odebrałem to tak, że @Angelka85 dajesz sygnały i byś chciała się spotkać, a ja w takich sytuacjach daję ciała, wycofuję się i uciekam jako pierwszy :-| :-| 

Liber ja tylko żartowałam wyżej 😉, nie chodziło mi absolutnie o to jak zachowujesz się w takich sytuacjach, bo Cię nie znam, miałam na myśli (oczywiście w żartach, żeby się ktoś po 40-stce nie poczuł urażony), że w moim wieku to już nie ma takiego zainteresowania ze strony "obcych facetów" jak w młodości, więc nie mam czego się obawiać 😜

U mnie jest niestety ten problem, że lubię przeginać z żartami, a zapominam, że to internet i nie widać rozmówcy, więc może być problem z oceną kiedy robię sobie jaja, a kiedy nie. Tak na serio, to ja w realu też jestem raczej wycofana i niezbyt towarzyska, nigdy nie jeździłam na żadne spotkania forumowe i w życiu codziennym bardzo rzadko się z kimś spotykam, ostatnimi czasy to już tylko w sytuacjach koniecznych (praca, rodzina, sąsiedzi) i raczej unikam spotkań, więc nie bierz absolutnie do siebie takich postów jak powyżej, przepraszam, że to mogło tak zabrzmieć jak przytyczka w Twoją stronę. 

Ps. gdybyś się wystraszył wariatki w kombinezonie leżącej w Twoich zaroślach pod krzakiem i zaczął uciekać, to spoko, zrozumiem to, najwyżej zacznę Cię gonić 😜

A w temacie, to dzisiaj już mi przeszło, ale ostatnio miałam ciężki dzień w pracy. Mam dwie chaotyczne menedżerki, które kłócą się ciągle ze sobą, ciągle z czymś zawalają i wszystko przenosi się na pracowników takich jak ja, bo musimy w tym wariactwie uczestniczyć i naprawiać ich błędy, a szef nic z tym nie robi. Osobiście ciężko znoszę takie sytuacje, być może przez wwo, zawsze muszę to potem odchorować i tak było tym razem, że po kilku godzinach pracy z takimi osobami miałam już po dniu i do wieczora bolała mnie głowa. Pocieszam się tym, że jest to nowa praca, w której jestem dopiero od czerwca, umowę mam do końca października i jak to będzie dalej tak wyglądać, to stamtąd zwieję w podskokach i będę musiała szukać czegoś innego. Póki co muszę uzbroić się w cierpliwość i starać panować nad emocjami, no i nad językiem też, bo są takie sytuacje, że mam chęć im wprost wysmarować co myślę o ich zarządzaniu, organizacji pracy i ogólnym ogarnięciu, no ale na razie udaje mi się powstrzymywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzają mnie dzisiaj spamerzy, jakiś atak mamy na FOrum. Nawet nie można zablokować IP, bo są różne, z całego świata. Nie wyrabiam z kasowaniem tego g.wna. 

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dryagan napisał(a):

Wkurzają mnie dzisiaj spamerzy, jakiś atak mamy na FOrum.

Sporo ich dziś było, znowu widzę 3 tematy do posprzątania 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... że nawet nie mogę spokojnie poczytać tego, co się dzieje na Forum, bo ciągle kasuję tych spamerów. To zaczyna być nie do wytrzymania

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dryagan napisał(a):

... że nawet nie mogę spokojnie poczytać tego, co się dzieje na Forum, bo ciągle kasuję tych spamerów. To zaczyna być nie do wytrzymania

Jest masakra...

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Illi, @Dryagan, rozmawiałem wczoraj z chatGPT na temat botów, wkleiłem screeny, zapytałem o rozwiązanie itd. Dostałem konkretną odpowiedź, wiadomo, nie mam uprawnień, ani adminskich, ani moderatorskich, a czat zaproponował, że nie szkodzi, żebym wysłał gotowe rozwiązanie do adminów i on przygotuje to wszystko w pdf. 

Zrobiło mi się głupio, dlaczego mam być pośrednikiem i miałbym się mieszać w sprawy organizacyjne forum, więc nie rozmawiałem dalej. Tak tylko piszę, dziś nie zauważyłem ani jednego spamerskiego konta, poradziliście sobie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Maat napisał(a):

Mnie wkurza debilizm niektórych kierowców.

No po prostu ręce opadają.

Nie wiem z czego to wynika. Brak uprzejmości, pokazanie że ja pierwszy... całkiem niedawno był niedaleko wypadek, bo facet poczuł się chyba "upokorzony", że ktoś śmiał przed niego wjechać. Całe szczęście bez ofiar, jednak auta do kasacji raczej. Debile po prostu..

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 30.07.2025 o 20:14, Maat napisał(a):

Brak uprzejmości?

Ja się z tym raczej nie spotykam.

Za to z chamstwem i totalnym brakiem wyobraźni,nawet nie chce mi się denerwować.

Niestety,nagminne są takie sytuacje.

Jak byłam kilkulatkiem małym to pokazywałam typowi fakersa przez szybę. I on się spruł że jestem niewychowana na rodziców 

Auta obok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Typ znowu mi się zesrał na melinie. Tak trudno wyjść na zewnątrz, postawić klocka?

Wkurzają mnie też ostatnie wydatki związane z sytuacją w rodzinie. Coraz trudniej dopiąć budżet, a do dillerki nie chcę wracać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Stary chooj na motorowerze, jeżdżący na dowód osobisty... Wymusił pierwszeństwo, a później jeszcze biedny nie wie o co chodzi. Szkoda że mam odruch hamowania w takich sytuacjach, bym wyklepał volvolota na koszt frajera. A i jego bym usunął jako zagrożenie ruchu drogowego.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.07.2025 o 22:17, Purpurowy napisał(a):

Wkurzają mnie też ostatnie wydatki związane z sytuacją w rodzinie. Coraz trudniej dopiąć budżet, a do dillerki nie chcę wracać...

A udalo ci sie znaleźć jakąś stałą pracę.  Może jakieś ogloszenie na pracuj.pl, olx itd. wpadłoby ci w oko. Możesz też sam napisać. Ludzie piszą na portalch albo na grupach na fb że szukają pracy. Ja w sumie tak znalazłam swoja,  że napisałam i szefowa odpowiedziała na moje ogłoszenie.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męskie prostactwo. Jak ktoś się prostakiem urodził, go matka prostactwa nie oduczyła, czy nie wziął przykładu z innych to już prostakiem zostanie.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi