Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, tak mnie to mój zryty beret wyposażył w ową funtazje.

A wuj Putin na ciachu...osobiście wolę jego portrety gdy jest osiodłany na rekinie D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, "rejonie",kocham mój telefon i jego trollujące korekty,potem wychodzą teksty pasujące na stronę www.zdaniazdupywzięte.pl

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm ciekawe co ja zmylilo......................................................... JAK MYSLISZ

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Wku*wia mnie moja kiepska kondycja - dzisiejsze przebiegnięcie, czy raczej ruszanie nogami / ślizganie się po "odśnieżonym" chodniku, które miało chyba przypominać trucht, a już po kilkunastu sekundach byłam zmęczona. :x

Poza tym wkurza mnie, że nikt nawet nie potrafi rzetelnie doradzić takiej osobie jak ja, będącej w potrzebie, od czego zacząć trening, jak to powinno wyglądać i jak się zmobilizować. :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kestrel ehhh bez emoty zabrzmialo tak czepialsko niby D:

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do e-fajek - niektóre liquidy mają różne zapachy "czysty" czy standardowy liquid który potem wydycha palacz,to po prostu para wodna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Jak już jarać to normalnie :roll:

Nie wiem na co to.. Toż to podobno jest bardziej szkodliwe dla palacza niż te zwykłe :D

Albo jarali jeszcze coś innego, co nie widziałam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że ludzie bawią się z mną w jakieś pojebane gierki-nie odbierają telefonów i nie odpisują.qrwa,człowiek wyjdzie z podstawówki i nadal się z takim czymś spotyka :evil: a idzie o moją dokumentację medyczną-schizowałam się że ją gdzieś w podróży zgubie to teraz mogę sobie podumać co się z nią stało w domu mojej znajomej :evil::evil:

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi