Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

wkurza mnie,że nie spie już 2tydzien. wszystko mnie już boli. a najbardziej mnie wkoorwia,że chce isc do lekarza ale się boję sama wyjść gdzieś dalej z domu

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze wyszlam z lazienki i nie umylam rak bo balam sie ze zostane tam na zawsze

a tera wpierdalam

brzydze sie soba

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolekcjoner snów- nie mam nawet kogo poprosić żeby ze mną pojechał,jednak mieszkam na wsi 24km od miasta.

-- 14 gru 2013, 00:56 --

kolekcjoner snów- nie mam nawet kogo poprosić żeby ze mną pojechał,jednak mieszkam na wsi 24km od miasta.

-- 14 gru 2013, 00:56 --

-- 14 gru 2013, 00:57 --

a teraz mnie wkurza to,e internet mi się zacina

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mama raczej nie zechce a siostra pracuje całymi dniami. Nie mam nikogo więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja mama zupełnie ignoruje to co się ze mna dzieje,wczoraj nawet nie uwierzyła,że boli mnie w okolicy serca-skwitowała to tylko zdaniem:Nic Cię nie boli. Ciągle twierdzi,że sobie to wszystko wymyślam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma...ma taka pracę,że nawet nie może wziac wolnego :( muszę sama się jakoś przełamać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja pojeb*** zajeba** psychiczna matka co ledwo drzwi od mieszkania przekroczy już drze ryja. A żeby ją....

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i moje przeczucie się spełniło, ze ktos sie na skoczni wywali. Szlak by to trafił. :evil:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi