Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Pewien klient z pracy... koleś ma emeryturę górniczą a zamiast przeznaczyć ją na coś pożytecznego to cały hajs idzie na piwo/fajki/wódkę, nawet się umyć nie potrafi i jak przychodzi to zazwyczaj trzeba drzwi otworzyć na conajmniej 10 minut :shock:

Do tego wkurza mnie również fakt, że ostatnio coraz częściej mam ochotę zapalić, chociaż nie palę już z 4 czy tam 5 miesięcy

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dziś od rana rozpruwają ulicę przed firmą, kładą jakiś kabel, a teraz od dwóch godzin stukają układając chodnik, wibracje przenoszą się do mojego piwnicznego królestwa i jak słowo daję, zaraz zacznę to odczuwać na poziomie molekularnym.

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzaja mnie wszyscy przemadrzali prezesi i dyrektorkowie co siedza tylko na dupach i pomiataja zwyklymi pracownikami co za nich cala ciezka robote wykonuja, a do tego wykanczaja ich psychicznie, ze niedlugo zostanie tylko psychiatryk. Trzeba zbierac kase i uciekac z tego chorego kraju chorych ludzi, podibnie jak to zrobił Cejrowski. :evil:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie gdy ktoś traktuje innych w protekcjonalny sposób. Często stosowany w pracy u kierowników i prezesów :roll::time:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że nie wiem co robić - mam jutro psychoterapię, ostatnio zdezerterowałam..., i znowu nie mam ochoty iść, po prostu nie widzę sensu tego już, a poza tym zwyczajnie nie chce mi się, wolę sobie w domu przed kompem posiedzieć.... i co tu zrobić - nie wiem :why: jestem na siebie zła.... kurde, też tak miewacie?? z drugiej strony jak czuję, że to bez sensu, to może naprawdę sobie darować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że ludzie marudzą i uprawiają czarnowidztwo ponad wszelki rozsądek!!!!!!!!!!!!!

i chce mi się przez to krzyczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam Oj tam magnolka, I po so się tym denerwować,czy gorączkować,malkontentyzm jest jak Towarzysz Lenin - wiecznie żywy,no odpuśćżesz sobie tę złość,wszak to piękności szkodzi :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi