Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

To,ze nie jestem silniejsza.

Yo. Na siłę mało powtórzeń ale duży ciężarem. Jaka partia interesuje? Wpadaj jutro do mnie, akurat robie bic i tric :tel:

Tak, wiem, że nie o to chodzi. Ale wytrwałości. Małymi kroczkami do przodu :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna rozmowa z rodzicami na temat dresiarzy. Do nich naprawdę nie dociera że tacy młodociani przestępcy nie mają prawa żyć. No nic, mam nadzieję że jak najszybciej nastanie "Dzień Sznura" i wszyscy młodociani bandyci zostaną masowo zabici.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin za duzo agresji jest w Tobie

Nie prawda. Za dużo agresji jest w tych młodocianych bandytach, dlatego nie mają prawa żyć. Jeśli rozpoczną się czystki mające na celu oczyszczenie świata z elementu przestępczego, sam się chętnie do nich przyłączę. Chodzi mi tylko o sprawiedliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin a jak tam branie rispoleptu? Ja ide do lekarza 29 lipca to moze mi cos przepisze

Biorę już tydzień. Dzisiaj wieczorem mam podwoić dawkę. Ja jutro idę do lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli rozpoczną się czystki mające na celu oczyszczenie świata z elementu przestępczego, sam się chętnie do nich przyłączę. Chodzi mi tylko o sprawiedliwość.

Jakby do tego doszło to zaklepuję kałacha i się zaciągam w szeregi sprawiedliwych :D

Zapraszam. Mało sprawiedliwych zostało, więc każda pomoc mile widziana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi