mam problem z reklamą google

Hasiok.

mam problem z reklamą google

przez Marna istotka 28 sty 2007, 15:41
jest prawie na srodku monitora i nie moge czytać postów bo zasłania mi

da sie coś z tym zrobić ?
"trudno w to uwierzyć lecz nic nie daje siły by żyć"
Offline
Posty
1
Dołączył(a)
28 sty 2007, 15:23
Lokalizacja
Poznań

przez shadow_no 28 sty 2007, 18:21
Jakiej używasz przeglądarki?
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Avatar użytkownika
przez DarkAngel 29 sty 2007, 01:16
Shadow też Ci o tym wspominałem...
Trzeba cos z tym zrobić......bo to chyba mija sie z celem namawianie wszystkich do uzywania "O..ry"... Ja mam IE7 i mam tez problem z wysietlaniem reklamam....
A zważywszy na to że wchodzi nowy windows z IE7 forum musi sie dostosować....
Obrazek
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1538
Dołączył(a)
24 wrz 2005, 01:59
Lokalizacja
z babcinej kołdry

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

przez atrucha 29 sty 2007, 15:09
To ja dodam,że w ShoutBoxie piszę "na czuja" :lol: Nie widzę swoich liter w polu gdzie wpisuje się tekst..Chowają się i są mocno obcięte. Mam Mozille.
Offline
Przyjaciel forum
Posty
1781
Dołączył(a)
04 sty 2006, 00:29

Avatar użytkownika
przez DarkAngel 29 sty 2007, 20:18
tak, mam to samo..... :(
Obrazek
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1538
Dołączył(a)
24 wrz 2005, 01:59
Lokalizacja
z babcinej kołdry

Avatar użytkownika
przez gusia 29 sty 2007, 20:54
atrucha napisał(a):To ja dodam,że w ShoutBoxie piszę "na czuja"

Mhm....pół literek :roll:
Płyń mój bluesie,płyń...
Avatar użytkownika
Offline
niebieski kwiat i kolce
Posty
2236
Dołączył(a)
23 cze 2006, 18:41
Lokalizacja
Sosnowiec

przez atrucha 29 sty 2007, 21:06
DarkAngel napisał(a):tak, mam to samo..... :(


Nie martw się DA.. 99% osób na forum tak ma.. To musi być nerwica :twisted:
Bądźcie dzielni! Pa :)
Offline
Przyjaciel forum
Posty
1781
Dołączył(a)
04 sty 2006, 00:29

przez snaefridur 29 sty 2007, 21:13
Ja też,ale już się przyzwyczaiłam w zasadzie :D.
snaefridur
Offline

Avatar użytkownika
przez Lusi 30 sty 2007, 10:30
Gdybyście wiedzieli z czym ja muszę się tu zmagać :roll:
Jestem naprawdę ciężkim przypadkiem.
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
784
Dołączył(a)
28 wrz 2006, 10:36
Lokalizacja
Gdańsk

przez hackthebrain 30 sty 2007, 11:27
No ja tez tak mam Shadow_no mzoesz w source poprawic rozmiary okna bo raczej one nie sa dynamiczne tylko na stale wiec dodaj tam troche od siebie itp :)

[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 10:27 am ]
na marginesie
kto kozysta z mozilli or firefoxa ? Bo na jednym z portali w w firmie gdzie pracuje jest jakis blad i zamyka przegladarke i nie wiem czy dziala tylko pod firefoxem w wersji linuxowej czy tez pod wszelkiej masci firefoxem oto link www.anonser.pl :) ja mysl ze to moze byc blad w sourcach z kontentu jaki podsyla nam jeden z klientow ale kij wie :)
Offline
Posty
250
Dołączył(a)
17 gru 2006, 23:03
Lokalizacja
ze Stolicy czyli z Gdynia

Avatar użytkownika
przez gusia 30 sty 2007, 14:25
hackthebrain napisał(a):kto kozysta z mozilli or firefoxa ?


JA....u mnie chodzi :mrgreen: .....
Płyń mój bluesie,płyń...
Avatar użytkownika
Offline
niebieski kwiat i kolce
Posty
2236
Dołączył(a)
23 cze 2006, 18:41
Lokalizacja
Sosnowiec

Avatar użytkownika
przez maiev 30 sty 2007, 22:45
ja też mam firefoxa i wszystko ok

szkoda że to proxy mnie dobija :x
"I need a new version of me..."
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1417
Dołączył(a)
19 lis 2006, 17:01
Lokalizacja
to tu to tam....

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

Przeskocz do