Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

robie za wyspiarza

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też zabieram się za obiad, tzn. muszę jedynie zrobić surówkę i obrać ziemniaki, mięso mam wczorajsze....

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też zabieram się za obiad, tzn. muszę jedynie zrobić surówkę i obrać ziemniaki, mięso mam wczorajsze....

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dziś pizzę z mrożonki, skończyłam szkolenia teraz mamy kilka dni żeby sie podszkolić i jak bedziemy chetni to przyjechac na godzinne konsultacje do szefa i jak będzie wszystko wporządku to zaczynam pracę, tak się zastanawiam czy nie jechać w niedzielę do rodziny czy od poniedziałku cisnąć z tą pracą :bezradny: wolałabym jak najszybciej pracować a z drugiej strony nie mam czasu pojechać do rodziny tylko niedziele mam wolne

muszę się uczyć na jutro, mam trochę tego :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dziś pizzę z mrożonki, skończyłam szkolenia teraz mamy kilka dni żeby sie podszkolić i jak bedziemy chetni to przyjechac na godzinne konsultacje do szefa i jak będzie wszystko wporządku to zaczynam pracę, tak się zastanawiam czy nie jechać w niedzielę do rodziny czy od poniedziałku cisnąć z tą pracą :bezradny: wolałabym jak najszybciej pracować a z drugiej strony nie mam czasu pojechać do rodziny tylko niedziele mam wolne

muszę się uczyć na jutro, mam trochę tego :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dłubie w nosie i wycieram babole o spód stołu

:pirate:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:pirate:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy takich postach mam ochotę molestować administratora o nowe, wyrazistsze emotki

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy takich postach mam ochotę molestować administratora o nowe, wyrazistsze emotki

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi