Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Korba, o!!! fakin szit zapomniałabym - kochana jesteś, że napisałaś...czekam, czekam czekam :mrgreen:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linka czy ta blondi jest nadal z tym wampirem? Zatrzymałam się na 1 sezonie. ;)

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, ja sie zatrzymałam na 5 odcinku :lol: sama nie wiem czemu, wkońcu bardzo podobały mi siem ekhem ekhem :P

Oglądam mecz z M. ... i właśnie sie skapnęłam ze mam browarka w lodówce :idea:

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasi nie grają to można oglądać, ja ogrzewam się ciepłem monitora. ;)

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś świetny dzień, rower, basen, znajomi... a teraz siedzę zwieszony i zjadany przez myśli... wszystko przez jedno głupie zdarzenie (o ile tak to można nazwać, prędzej sytuacja, które by nic nie znaczyło gdyby nie kilka takich bolesnych dla mnie sytuacji z przeszłości).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi