Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się, jak polubić choć trochę siebie i co zrobić ze swoim życiem :?

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, też nie lubisz się budzić? szczególnie w ciągu dnia? budzisz się odrazu z lękiem? brrr.....

ja chcę żeby już był 5 kwietnia.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kolejne 2 etapy do przyjęcia w 7F - pojadę tam i sprawdzę, czy znowu poczuję się tam jak w domu . no i czy mnie tam zechcą :)

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chcę żeby już był 5 kwietnia.

wspaniale Kasiu, że tak do tego teraz podchodzisz. :great:

ja też chcę, żeby już był 5 kwietnia - bo pozbędę się 10tego a tym samym ostatniego amalgamatu z buzi :twisted: , i zobaczę moją dentystkę, w której się trochę podkochuję. ;):oops:

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pora się sponiewierać.

Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza.

— Marilyn Monroe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, _asia_, wiecie, że to reakcja na to, co się działo ostatnio..... kolejny foch - wezmę i zniknę. jeszcze z 5 razy zmienię zdanie.... ale chcę jechać.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam jakiegoś wątku kulinarnego, ale nic nie mogę znaleźć. Chętnie bym komuś zajrzał do garnków.

był w off-topie wątek kulinarny, jak znajdę to podam linka.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam jakiegoś wątku kulinarnego, ale nic nie mogę znaleźć. Chętnie bym komuś zajrzał do garnków.

był w off-topie wątek kulinarny, jak znajdę to podam linka.

znalazłam 3 wątki, połączyłam w jeden:

w-tek-kulinarny-przepisy-forumowiczow-t16562-672.html

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, Jacku :D

Piję kawę energetyczną z przyprawami i miodem, usiłuję się zobojętnić i ogarnąć mój stan. Comedy Central w tle. Potrzebuję ogłupiaczy i odrobiny dobrego humoru.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi