Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.10.2026 o 20:03, Lucy32 napisał(a):

Myslisz ze to moze byc Prega?🤣 że się człowiek fajtłapą robi?🤣

tak, prega może robić z nas przez "Chwilę" pijaków

u mnie po predze się włącza gadatliwość do tak wkurzającego innych stopnia, że jestem uciszana, a i tak nawijam. Potem mija w miarę 😜 

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Normalność nie jest kwestią statystyki.

Wielki Brat patrzy. ~ George Orwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby to jeszcze było coś sensownego, co mówię wtedy,ale nie - ja dobrze wiem, co wychodzi z moich ust i są to takie pierdoły jakby ci powiedzmy 6 latek ględził. No i jak np. jestem z mamą (bo ona to wtedy komentuje zawsze) żebym tak głośno nie mówiła. No widać po mnie, że jestem żywa bardziej. Ja to lubię, ale czasem samą mnie męczy moje pitolenie o głupotach. A jak jestem sama w domu, to mam energię, ale nie zawsze robię z niej pożytek xD zwykle chaos i nie wiem co ja robię, co przed chwilą gdzie dałam i po co wgl jestem nagle w kuchni.

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i najchętniej wtedy poszłabym na łowy kupowania czegoś, gdziekolwiek, albo słuchanie głośnej muzyki

i zawsz obiecuję sobie, że wykorzystam dzień lepiej,a  nie tylko nic rozwijającego/kontruktywnego, co nie znaczy, że nic nie robię, ale mam ten chaos, ze nie mogę się skupić więc jak zaczynam powiedzmy prace w domu, to robię wtedy kilka rzeczy naraz. Kuchnia wygląda jak po włamaniu. Dobrze, że zdąże to ogarnąć przed powrotem staruszków. No ale zrobione? Tak. NIeważne, że wszystko się wylewa, a na podłodze wszystko się wala. I tak samo było, gdy mieszkałam sama. WIeczorem burdel, rano część rzeczy przed pracą pochowana, a jak wracam to biorę się za sprżątanie, a rano widzę rzeczy, które powinny być tam, skąd wyszł←, czyli z szafy.

Co robię? Nadal nie podjęłam decyzji, co do mieszkania, bo znowu zmienia mi się pogląd na to. Daje sobie jeszcze parę dni, by to przemyśleć. Bo tak naprawdę wolne mieszkanie mnie zaskoczyło, i tutaj trzeba wziąć wszystko pod uwagę.=, żeby zaraz ne wracać, chociaż jeśli wezmę na początek mało rzeczy, to nie będzie to jakiś problem. Z wątpliwościami podzieliłam się z rodzicami i miałam się z tym przespać.

Edytowane przez Niewkopomonowana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi