Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Purpurowy napisał(a):

A gdzie tam. Po prostu na profilu mam swoje zdjęcie... 🤣Na grupach na FB to samo. Większość ludzi co wrzuciło zdjecie godzinę temu, ma multum reakcji, ja po miesiącach mam tylko "haha".

Na takich grupach nie byłam to nie wiem o co tam chodzi. Zresztą już fb coraz mniej ludzi uzywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Dalja napisał(a):

Na takich grupach nie byłam to nie wiem o co tam chodzi. Zresztą już fb coraz mniej ludzi uzywa

To ja Ci mogę powiedzieć jak jest na takich grupach. Tak samo jak na portalach randkowych. Wygląd, a bez niego reszta nie ma znaczenia.

2 godziny temu, Mic43 napisał(a):

Sorry, ale na apkach, gdzie liczy się głównie wygląd, to z Twoją buźką wiadomo, że miałaś branie. Mogłabyś pewnie w opisie narysować kutasa z wykrzykników i tak by się napaleni ruchacze ustawiali w kolejce. Tak więc Twoje rady mogą być delikatnej mówiąc, mało przydatne w sytuacji @Purpurowy 🙂

Robiłem dwa razy testy na portalach randkowych. Na zdjęciu przystojniak, a w opisie że profil jest fałszywy, zdjęcie też, tylko badam jacy ludzie są puści. I oczywiście duuuuuuuużo polubień i wiadomości.

A mój profil z normalnym opisem, ale moim zdjęciem... Zero odzewu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Purpurowy napisał(a):

To ja Ci mogę powiedzieć jak jest na takich grupach. Tak samo jak na portalach randkowych. Wygląd, a bez niego reszta nie ma znaczenia.

Robiłem dwa razy testy na portalach randkowych. Na zdjęciu przystojniak, a w opisie że profil jest fałszywy, zdjęcie też, tylko badam jacy ludzie są puści. I oczywiście duuuuuuuużo polubień i wiadomości.

A mój profil z normalnym opisem, ale moim zdjęciem... Zero odzewu.

I widzisz jakbyś znał moja radę to byś nie tracił czasu na opis bo nikt tego nie czyta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalja napisał(a):

I widzisz jakbyś znał moja radę to byś nie tracił czasu na opis bo nikt tego nie czyta :D

Mów za siebie, ja zawsze czytam opis. Może Ty nie czytasz, jak szukasz kogoś na pojedyncze ruchanie.

Miałem raz jedną apkę tego typu (nie tinder), nie pamiętam nazwy, i jak opis laski to było parę zdań ledwo skleconych (albo jakiś banał), to choćby z mordy była ładna, to nara. 

3 godziny temu, Dalja napisał(a):

Dzięki za komplement 🙂

Proszę. To raczej stwierdzenie faktu, jesteś przyzwyczajona do komplementów w tej dziedzinie, więc nie opłaca się o tym wspominać. 

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Mic43 napisał(a):

Mów za siebie, ja zawsze czytam opis. Może Ty nie czytasz, jak szukasz kogoś na pojedyncze ruchanie.

Miałem raz jedną apkę tego typu (nie tinder), nie pamiętam nazwy, i jak opis laski to było parę zdań ledwo skleconych (albo jakiś banał), to choćby z mordy była ładna, to nara. 

Proszę. To raczej stwierdzenie faktu, jesteś przyzwyczajona do komplementów w tej dziedzinie, więc nie opłaca się o tym wspominać. 

Nie powiedziałam za siebie, powiedziałam za wszystkich, to znaczy za większość osób tam. No to mi też byś powiedział nara xd jesli nie czytam to z innych powodów, jak ktoś mnie zaciekawi to muszę czytać bo po co ktoś ma tracić czas, szanuje na tyle ludzi. 

Dzięki że o tym wspominasz drugi raz, teraz więcej osób będzie mnie tu nie lubić 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Dalja napisał(a):

Nie powiedziałam za siebie, powiedziałam za wszystkich, to znaczy za większość osób tam. No to mi też byś powiedział nara xd jesli nie czytam to z innych powodów, jak ktoś mnie zaciekawi to muszę czytać bo po co ktoś ma tracić czas, szanuje na tyle ludzi. 

Dzięki że o tym wspominasz drugi raz, teraz więcej osób będzie mnie tu nie lubić 🙂

Za co ma Cię ktoś nie lubić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi