Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w sumie też patrząc na to, że to osoby z depresją innymi zaburzeniami niby wrażliwi, ale np. moim wujkowie w młodości chcieli być satanistami, samochód kota zabił a oni go wywiesili na przystanku pod kościołem. Mózgi podobne, też ich to pewnie w jakiś sposób podniecało, tu jest różnica tylko taka że ci siedzą przed komputerami, nie potrafią normalnie z dziewczyną seksu uprawiać tylko się trzeba masturbować. A że im się już zwykłe masturbacje znudziły to sobie zaczęli kult obrzydłe tworzyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie takie jak napisałam, pomasturbuj się dla czyjejś chwały, władzy, pozabijaj zwierzaki, ludzi strolluj na śmierć.

Jakie chwały i władze zwykłych ludzi, którzy nie ogarniają co się wokół nich dzieje, co się w mediach dzieje, że to jedno i to samo się non stop powtarza a oni chodzą na czyjeś komendy. Nie dla pozostałości po minionej epoce tylko z własnej głupoty. Żeby iść dwa razy na ten sam pogrzeb np. w ogóle by kogoś dwa razy pochować to trzeba być sukniętym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę i się wkurzam. Miałem dzisiaj jechać do swojego lekarza od głowy, jak zwykle już od kilku dni miałem co chwilę zmiany, że jadę albo nie jadę do niego. Dzisiaj miałem akurat pozytywne nastawienie, co prawda nic nie daje, ale nikt mi nie będzie mówił że nic nie próbuję naprawić w sobie. A tu się samochód zepsuł i problem z głowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi