Skocz do zawartości
Nerwica.com

czego aktualnie słuchasz?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Super jest ta piosenka. 

A oglądałeś Dark?

Tak, to tam pierwszy raz ją usłyszałem (bodaj taka deszczowa scena, przelotka przez bohaterów, pokazująca jak bardzo dziwna jest ich rzeczywistość), lubię takie lynchowskie klimaty, ale wolę krótszą formę i zwykle to jest Burton, zgrabniej zamyka historię a ta nie traci wtedy tej magii. Mam polecajki jak coś 🙃

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Tak, to tam pierwszy raz ją usłyszałem (bodaj taka deszczowa scena, przelotka przez bohaterów, pokazująca jak bardzo dziwna jest ich rzeczywistość), lubię takie lynchowskie klimaty, ale wolę krótszą formę i zwykle to jest Burton, zgrabniej zamyka historię a ta nie traci wtedy tej magii. Mam polecajki jak coś 🙃

Ja też usłyszałam tę piosenkę i artystkę po raz pierwszy w tym serialu.

Dark pierwszy sezon był super, potem zaczelo się robić za bardzo skomplikowane moim zdaniem, ale i tak fajny serial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja też usłyszałam tę piosenkę i artystkę po raz pierwszy w tym serialu.

Dark pierwszy sezon był super, potem zaczelo się robić za bardzo skomplikowane moim zdaniem, ale i tak fajny serial.

Aha mam podobne odczucia, klimat super, zwłaszcza na początku i jeszcze zjadliwy choć niemiecki 🙃 jakoś średnio mi wchodzi kino z de może to przez ten ichni dubbing.

Nutę zarzucę bo offtop się zrobił 😁

Edytowane przez Nie lubię świtu

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie jest za późno na przebudzenie. Ja się obudziłem w wieku 38 lat i nie żałuję niczego, chociaż przelałem ocean forsy, stracilem niejedna szanse na miłość i dużo zdrowia. Do wygrania mam wszystko. W życiu jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz. Bogini, czy tam Dharmakaja, zawsze daje szanse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi