Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

Niee, chodzi o ciasteczka forum ,. Na głownej nad paskiem "kto przegląda forum" jest" usuń ciasteczka".

Faktycznie jest, nie zauważyłem, ale właściwie niewielka różnica.

Ja mam pytanie.

Co jaki czas są odświeżane statystyki forum? Chodzi o: liczbę postów, wątków, użytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niee, chodzi o ciasteczka forum ,. Na głownej nad paskiem "kto przegląda forum" jest" usuń ciasteczka".

Faktycznie jest, nie zauważyłem, ale właściwie niewielka różnica.

Ja mam pytanie.

Co jaki czas są odświeżane statystyki forum? Chodzi o: liczbę postów, wątków, użytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, To nie to.

Mi chodzi o to co jest niżej.

Nie wydaje mi się żeby tak często były odświeżane, bo to bezsens, ale chyba ekipa forum nie zna odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, To nie to.

Mi chodzi o to co jest niżej.

Nie wydaje mi się żeby tak często były odświeżane, bo to bezsens, ale chyba ekipa forum nie zna odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eN_, zależy od sytuacji,czasem i od razu,czasem zapewne administracja daje ci pare dni na zastanowienie się,ale myślę że jeśli zależy ci na szybkim kasowaniu,to praktycznie od razu.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eN_, zależy od sytuacji,czasem i od razu,czasem zapewne administracja daje ci pare dni na zastanowienie się,ale myślę że jeśli zależy ci na szybkim kasowaniu,to praktycznie od razu.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, w październiku 2012 pisałem do shadow_no, niedawno do Amon_Rah i ponownie do shadow_no (tej wiadomości jeszcze nie odczytał).

natret

269266_437182579691118_1563321310_n.jpg

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, w październiku 2012 pisałem do shadow_no, niedawno do Amon_Rah i ponownie do shadow_no (tej wiadomości jeszcze nie odczytał).

natret

269266_437182579691118_1563321310_n.jpg

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi