Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie... a jakimś stopniu to jest autoterapia. Bo niby co się robi u terapeuty? Gada i gada i gada, aż w końcu coś do nas dociera i zaczynamy sobie radzić ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, i właśnie dlatego że nie wiesz i nikt inny też nie wie, trzeba sobie poradzić, z tym co jest... za wszelką cene...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, nic się nie stało, to nawet miłe ;)

Miro, wiesz... często terapeuta nie zmusza do niczego, czeka aż sami zaczniemy:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, też jedziesz;>?

słyszałam że mnie, i rude dziecko, tu obgadywałeś ;p

Pomówienia.

wiola173, już grzeję... (silnik oczywiście :mrgreen:)

Amon_Rah, i za obrazę moralności pierwszego stopnia na poćwiartowanie jajcarnią!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, nikt nie musiał, intuicja i takie tam, haha:D. A serio to jak Mad widział, akurat wpadłam wiadomość przeczytać i zerknęłam tu ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja odnosze wrażenie, że ten ban się należał?

Mnie czasem ciągnie do palenia z powrotem, ale jak na razie moja wola się skutecznie przeciwstawia. Zobaczymy jak długo jeszcze wytrzymam.

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don't be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil's inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jednak dobrze myślałem, że takie obrażanie osób jak on ma w zwyczaju jest tu zabronione :-P (dziwne żeby nie, ale rżne fora widziałem)

normalnie... dusze się ;___;

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don't be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil's inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.