Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, hmm, na mnie to tak nie działa;) a wręcz mam momentami wrażenie że mam mniejszy apetyt, ale że mam ed to mną sie nie sugeruj;p...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ja na razie czuję że lerivon się rozkręca, już trzymam pion, nie ma napadów paniki, agorafobię szlag trafia, jest OK. Niepotrzebnie się zadręczam tym że podniosłem klona, przecierz odstawię w końcu, nie mam tendencji do zwiększania

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak Was czytam to się dziwię, czemu mnie ludzie nazywali ćpunem, jak Wy bierzecie 5x więcej tego całego syfu, który nazywacie "lekami" :lol:

kiedyś Wam wątroba od tego padnie, zaczną się prawdziwe psychozy po odstawieniu i będziecie mieli dopiero problem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam inną metode

naciagam lekarzy na cuda, staram sie nie brac i jak kupka bedzie wystarczjaco duza....

mozna probowac

jutro znowu bede naciagac bo mi ostatnio wszystkie cuda wyszly

nie wiem czego chcę

ale i tak tego nie mogę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KeFaS, Jaranie zioła to wg. mnie nic złego. Ile tragedii wydarzyło się po alkoholu a ile po zielonym? Odpowiedź jest prosta, to alkohol powinien być nielegalny gdyby trzymać się statystyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladam Pitbulla setny raz

kolejna randka z Dorocińskim

przed snem ....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sens, Nie nie tak to wolę nie eksperymentować, skoro lekarz powiedział że nie wolno mi zażyć więcej niż trzech tabletek to coś w tym musi być, zawsze to lepiej mniej niż więcej...

-- 14 lip 2011, 01:14 --

w Krakowie sa 2 haszyszmaty :)

kolega sie na szkoleniu dowiedział :)

Co to są haszyszmaty? Może cofnięty jestem, ale naprawdę nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, zawsze się da, zawsze można próbować innych metod, a Wy sami siebie po prostu nakręcacie na to.

Miro, akurat nie mówiłem w tym momencie o jaraniu zioła ;) Ale prawda jest taka, że większość tych psychotropów, które bierzecie można by spokojnie zastąpić odpowiednimi odmianami zielska. Z resztą powstało kilka leków na bazie THC i kannabinoidów (tego drugiego oczywiście więcej), które pomagają na nerwice, depresje i ogólnie problemy psychiczne. Chociażby Sativex, akurat ten się stosuje głównie na bóle, czyli może zastępować opioidy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aparaty do badania poziomu haszyszu/ trawy moze sie jakos podobnie nazywają

Miro fajnie że jesteś taki grzeczny :)

ja ciułałam przez 2 lata

ale niestety koleżanka mnie znalazła

never mind

teraz będzie trudniej

nie wiem czego chcę

ale i tak tego nie mogę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko niestety polska mentalność jest taka, że jak coś kiedyś rząd zdelegalizował to już nigdy to nie będzie miało zastosowania w medycynie, a szkoda, bo przez to substancje o wielkim potencjale po prostu się marnują.

tyle, idę oglądać film, to forum mnie ogólnie zaczyna irytować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.