Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dune, na nic;). Ale odkryłam, że nie szkodzi tak jak zwykła herbata czy soki (dalej kaszel) więc piję;).

wiola173, no, to nie tak źle, ja tam właśnie za ziołowymi herbatkami nie przepadam

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Mi tez sie mieta rozprzestrzeniła...ostatnio zapodałam drinki z listkami miety, prawie mochito :)

a po co pijesz herbatke odchudzającą? Ja se miałam linee detox zakupić...moze by mi móżg zdetoksykowała.... :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, a bo tak zabrzmiało jakbys sie męczyła w jej towarzystwie :) bawarka na wszytsko dobra, tylko tzreba własciwe dla siebie proporcje dobrac :)

-- 30 cze 2011, 00:05 --

tez zaraz pójdę spać....mysl o tym ze mam sie umyc mnie obezwładnia :( tyle energii...skąd to wziąć...? ajeszzce sie wytrzec i nakremować....

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Prezes odlącza siec :( spadam - dobrej nocy....ide sie myc ...o ja biedna....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez kilka minut byłem wykluczony cyfrowo :evil:

Co jest ?! Jak Neuroś wbija to wszyscy się ewakuują. Chyba rzeczywiście jestem "prowodyrem-rozpierdalaczem". Też was nie lubię. Nic a nic. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie średnio, przynajmniej było, bo teraz w sumie siedzę i czekam aż mi się film ściągnie.

A wam jak mija?

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don't be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil's inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.