Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, Może być,zapodaj :mrgreen:

Mushroom, Co miałem powiedzieć,to powiedziałem w innych wątkach,jeśli to prowokacja..

nie tym razem.

bliksa, Ty chyba jedna z użytkowniczek "starej gwardii" że tak to ujmę..?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bliksa, Większość tutaj to osoby sprzed max 2 lat (z tego co widzę po postach), i mało kto kojarzy tych z 2010 i wcześniej...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to zajrzyj do tematu "czego teraz sluchasz". Tam wrzucilem link, a teraz jesem na tele, wiec kiepsko z takimi rzeczami. Oczywiscie nie wiadomo, czy sie spodoba, bo nie wszyscy lubia takie same klimaty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to nie ja, to sąsiad, ale kończę już i tak, bo sama nie zasnę :hide:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ani ja ... dobrze, ze jutro mam wolne :) ale obiecałam sobie, że o 2 idę :D nie zasnę to nie, ale chociaz sobie poleżę :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, siostra to wykończy kiedyś tego sąsiada przez pokazywanie mu takich filmów :P jeszcze facet dostanie zawału i ... trzeba będzie wynosić wszystkich ... eee to znaczy wszystko z piwnicy , bo karetka przyjedzie :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale ja mu nic nie pokazuję, po prosu on u siebie za ścianą ogląda i krzyczy.. no chyba, że to dlatego, że mu dysk wypadł lub coś w tym stylu :D moze brat zagladnie do niego czy wszystko ok? :D

virgo21, ja zgłodnialam właśnie na widok Lectera jedzącego mózg :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.