Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Jestem do dyspozycji ;)

Dytsw, Dobrze , że mi przypomniałeś , a więc problem tkwi w tym , że mieszkam przy stadionie narodowym , więc po pierwsze , moja ulubiona knajpa będzie roić się od obcokrajowców , a jedyne co potrafię powiedzieć po angielsku to " good morning " i " I dont speak english " , a po drugie te korki :? trasa którą wcześniej udawało mi się pokonać w 20 minut , teraz zajmuje mi 2 godziny , do tego trzeba będzie uważac na sąsiadów rasistów , którzy będą rzucać czym popadnie z balkonów , można powiedzieć koko koko euro spoko idż przed siebie , patrz wysoko :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Zajebiści sąsiedzi :mrgreen: (niestety,humor rasistowski mnie śmieszy,choć idea ku krux klanu mnie nie przekonuje) : D.

Na pewno nie będzie aż tak źle.. we wszystkim widzisz negatywy :mrgreen: (btw, jak słyszę teksty tego pokroju, to mnie naciąga : D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Czy ja wiem czy zajebiści ? będą rzucać w kogo popadnie , w końcu nie będą mieli pojęcia kto jest obcokrajowcem ( we mnie też rzucą ,ahh wreszcie , będą mieli wymówkę , że mnie nie poznali bądż byłem w tłumie ) więc polakom też kilka pomidorów wyląduje na głowie . Co do negatywów , trudno ich nie zauważyć , choć staram się ich unikać , ale jak się nakręci ten mechanizm , to pracuję na pełnych obrotach , więc grzebię w bombie :mrgreen::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Zawsze można zrobić mały rewanż wpadając tam z siekierą : D...

Z negatywami różnie bywa, wszędzie ich widzę dużo. I każdy to znosi inaczej, jak ludziom ciężko znieść pesymizm,tak mi sranie o tym jaki to świat piękny jest przyprawia o odruch wymiotny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.