Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Czeeeeść,

może Nocne Darki mi podpowiedzą - czy jeśli zaczęłam brać Asertin i nie miałam skutków ubocznych raczej to czy możliwe, że mam skutki uboczne od zwiększenia dawki leku?

Bo zwiększyłam z 25 do 50 mg kilka dni temu i jakoś tak bardziej mdli i głowa pęka z bólu(już właściwie non stop), wymiotować się chce itp...

Nie wiem, czy to od tego, ale może? Odstawić? Zmniejszyć dawkę? Przeczekac jeszcze?

Tak w ogóle to już 3ci tydzień i nic nie pomaga, uhh..

pozdr.

y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ylva, myślę że możliwe to raz, dwa że dawkę się ustala z lekarzem, zmniejsza i zwiększa dawkę pod kontrolą lekarską, trzy że trzeba pobrać tak z 6 tygodni asertin żeby poczuć efekty, ja czekałam ponad 2 miesiące także cierpliwości (swoją drogą to mała dawka dość) a cztery to jest przecież odpowiedni wątek... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ylva, myślę że możliwe to raz, dwa że dawkę się ustala z lekarzem, zmniejsza i zwiększa dawkę pod kontrolą lekarską, trzy że trzeba pobrać tak z 6 tygodni asertin żeby poczuć efekty, ja czekałam ponad 2 miesiące także cierpliwości (swoją drogą to mała dawka dość) a cztery to jest przecież odpowiedni wątek... ;)

pytałam, ale nikt nie odpowiada w tamtym wątku póki co od wczoraj, a ze mną jest kiepsko. będę oczywiście konsultować to z lekarzem, dawkę zwiększyłam też za zgodą lekarza. ale chciałam podpytać innych o doświadczenia. myslałam, że ten wątek to miejsce, gdzie można pogadac o niczym albo o tym, co nas aktualnie trapi - mnie aktualnie trapi to. no ale nic, wycofuję się zatem. dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam,

y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.