Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

też mam dziś ch** dzień/noc

Noc siostra z nami spędza teraz i pisze , że jest chu**wa , no wie siostra co :roll::P

Snejana, Niech się siostra cieszy , że ma takiego brata , bo inny brat mógłby tak nie dbać o siostrę jak ja :P nowy piekarnik kupie i rondel za wygraną ... i pilot nowy by się przydał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no chu**wa jak każda z Wami :P nie no zartuje, z Wami to zawsze fajno jest :mrgreen:

tak brat o mnie dba zwłaszcza jak się jeśc drze :P ale przynajmiej mogę wałkiem i rondlem powywijać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, Jak dobrze , że z nami zostałaś :D do jakiej szkoły się wybrałaś w końcu ? i opowiadaj jak jest w tej nowej szkole :D

Snejana, z nami fajnie ? siostra chyba żartuje :P z nami to jest zawsze chu**wo bo jak inaczej może być z pesymistami i nudziarzami :P

swoją drogą dobrze mieć siostrę , bo jakbym miał brata to byśmy we dwóch leżeli przed telewizorem i nie było by komu obiadu ugotować :P ale z drugiej strony żle , bo z kobietami ogólnie nigdy do końca nie może być dobrze :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale takie chu**owo z Wami to fajne chu**we, może być tak chu**wo do konca zycia :P

zawsze mozna mieć brata geja, on mógły gotować :D ale pewnie by meczy nie chcial ogladać, ja to jednak wielofunkcyjna jestem :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ciągle próbuje wybyc ale.mi.nie wychodzi. Kolejna wiadomość, kolejny odwet.

Normalnie. Tydzień w technikum a teraz LO. Mają.stoliki, krzesła, nauczycieli. Jest normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z kobietami ogólnie nigdy do końca nie może być dobrze

:evil: a chcesz rondlem dostać?

-- 15 gru 2012, 01:10 --

Villain, stoliki, krzesła, nauczyciele :lol: a Ty to szkołę zmieniłaś ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jak miałbym brata geja to oprócz pilota przy ręce , trzymałbym korek :D gdyby jeszcze siostra mniej na mnie krzyczała , to już w ogóle byłoby super :D

Villain, A oceny jak ? będzie pasek ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dlaczemu korek? ja juz chyba za dużo ginesa wypiłam i nic nie jarze :bezradny: ja nie krzyczę, czasem tylko głos podnosze :mrgreen:

Villain, z własnej woli czy przymus? ja kiedys musialam zmienic szkołe i strasznie to przezyłam, powodzenia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, To ruszaj w końcu do Must be the music :D

Snejana, Nieważne z tym korkiem :P ja w sumie też się nie lenie , tylko czasem odpoczywam :D

jak siostra zaczyna pić , to noże trzeba wynieść do sąsiada :D trzeba zadbać o swój spokojny sen :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, to dobrze, ze ulga ;) pokaż im tam ;)

Tomcio Nerwica, niech brat powie z tym korkiem, bo chce wiedzieć :P przecież ja nie jestem groźna żeby noże trzebabylo wynosić :P tylko czasm trochę niebezpiecznie jest w moim towarzystwie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o znalazlam broń idę postrzelać do szklanek :D a potem pobawie sie zapałkami :lol:

niech brat powie tak po cichutku o co z korkiem chodziło :P

-- 15 gru 2012, 01:37 --

Saiga, ciiicho! nie demaskuj mnie 8):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.