Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Dziewczyny wolą wyższych , więc pożyczę od siostry obcasy :P a jeszcze jakąś godzinę temu siostra mówiła co innego jednak kobieta zmienną jest :roll::D jednorazowe z jednej strony są bardziej ekonomiczne , ale z drugiej jak dam siostrze za dużo wolnego czasu , to któregoś dnia zastanę dom do góry nogami :P

-- 08 gru 2012, 01:41 --

Saiga, To dobre rozwiązanie , ale jeszcze dam siostrze pożyć póki nie znajdę nowej gospodyni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, ale co opisać? kuchnie? XD

-- 08 gru 2012, 00:44 --

Tomcio Nerwica, a co mówiłam godzinę temu?? ooo, dom do góry nogami, ale fajnie :D dobry pomysł, jutro się za to zabieram :great: boje sie myśleć, jakiego rodzaju dziewczyna poleci na brata na obcasach xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opisz ją w 5 słowach :?:

Bo to zła kobieta była :D

Snejana, Jutro to trzeba gary umyć , więc musi siostra odłożyć swój plan do zakupu jednorazówek :P w sumie to był głupi pomysł , czyli zostało mi tylko rzucenie palenia co graniczy z cudem :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, w sumie nie taka nowa, w XVII wieku chodzili w rajtuzach i perukach :D oni nam pozwalają chodzić w spodniach, to niech mają coś od życia. moze chociaż docenią jaki to potrafić być ból :twisted:

-- 08 gru 2012, 00:51 --

Opisz ją w 5 słowach :?:

Bo to zła kobieta była :D

kuchnia? :mhm::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, Zaraz poproszę moderatora o ankietę i jak minimum 100 osób zaznaczy odpowiedz , że chciałoby zobaczyć mężczyznę w obcasach , to będę musiał podjąć wyzwanie :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne obcasy które "toleruje" to te w zimowych kozakach/półbutach/kowbojkach :<.

Wszystkie inne to trans, a tych...

cóż nie będę komentował,nie chcę nikogo dyskryminować.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba musze poszukać pomocy domowej bo nie wyrabiam :bezradny: a, niskiego też brata nielubie:P i tak brat pali mniej ode mnie ;P

-- 08 gru 2012, 00:54 --

luk_dig, no bo święta idą w koncu, nie? :D fajny avatar :P

-- 08 gru 2012, 00:54 --

Saiga, ale u facetow czy kobiet? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, O to chodzi , że jak siostra nie wyrabia z pracą w kuchni , to nie ma czasu narzekać na brata :D a przeczytałem " lubię " muszę odstawić piwo , bo zaczynam wierzyć w niemożliwe :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, w sumie nie taka nowa, w XVII wieku chodzili w rajtuzach i perukach :D oni nam pozwalają chodzić w spodniach, to niech mają coś od życia. moze chociaż docenią jaki to potrafić być ból :twisted:

Co gorsza męskie rajtki znowu wkraczają na rynek , baa są nawet bardzo modne w USA , wystarczy obejrzeć jedno zdjęcie aby stwierdzić że amerykanie są...dziwni ( to najlżejsze określenie )

navigare necesse est, vivere non est necesse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre laski są tak przyzwyczajone, że to dla nich żaden ból latać na 15 cm :mrgreen:

Ale fajnie jakby facet tak ponosił przez miesiąc dzień w dzień obcasy, niech ma też co miesiąc okres, niech urodzi 'se' raz dziecko... Za bardzo popłynęłam? Oj tam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, czy ja kiedykolwiek na brata narzekałam?? :roll: nie no, ja się tylko tak drocze, brat wie, ze jest moim ulubionym bratem :mrgreen: ale po co, ja mam brata lubić, skoro brat mnie znów nie lubi i każe mi tylko charować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kupi mi siostra pod choinkę takie rajtuzy ? :P to , że każe siostrze charować , to nie oznacza , że siostry nie lubię :D wręcz przeciwnie , robię to z troski o siostrę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jasne, że kupię :Pchyba po to, by brata nimi udusić a moze mi brat wytłumaczyć na czym ta troska polega, bo ja nie bardzo rozumiem? :D

-- 08 gru 2012, 01:13 --

Saiga, co chcesz, ładne :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.