Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, A po co mi kolejna siostra , nie po to pozbywam się jednej by mieć drugą na głowie :P zatrudnię jakąś ukrainkę , bo są tanie w utrzymaniu , a po drugie jak będzie na mnie krzyczeć , to nawet nie będę rozumiał o czym do mnie mówi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, :lol::lol:

Tomcio Nerwica, niech się brat z Ukrainek nie naśmiewa, bo brat skonczy jak Wojewódzki :P zreszta Snejana to ukrainskie imie i brat jakos rozumie co do brata mowie xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Rozumiem co siostra mówi , ale nadal nie mogę zrozumieć o co siostrze do końca chodzi :D działania siostry są dla mnie niezrozumiałe , ale cieszę się , że siostra wybrała hiszpański , bo jak siostra się uczy , to wreszcie mogę odpocząć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, narzekam, że mnie plecy bolą :lol: a u Ciebie co słychać? :D

Tomcio Nerwica, wie brat co, wciąż się za mało uczę, a jak sesja przyjdzie to musi sobie brat zacząć sam gotować :P zresztą od czego odpocząć? brat i tak całe życie przed telewizorem leży :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

Jakos do przodu powoli, ale niestety tylko jakoś a nie giter super kuna,ja tez jakiś obolała, mnie rece bolą albo raczej mięśnie w rekach w przedramionach i nie ma pojęcia od czego.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, nie, jestem majtkiem pokładowym i szoruje pokad :mrgreen:

tahela, ale my obolałe :lol: to co Ty musiałaś robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Co to za różnica , jak siostra nawet teraz nie gotuje :D od czego mam odpocząć ? no leże przed telewizorem , ale życie z siostrą wbrew pozorom jest bardzo męczące :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig,

Dzisiaj jedynka tak popowo leci ,ale fajnie całkiem a Kleszcz tez jest na Dwójce w soboty w nocy od 00 do 2, [b, często słucham na jedynce rzadziej słucham ,ale tez lubię.

Snejana,

jak bym jakieś siaty nosiła ze sklepu ,ale nie miało to miejsca w dwoch ostatnich dniach więc nie wiem, dziwne to jest

:bezradny::bezradny: ,

Saiga,

ale masz lisa padniętego normalnie jakby był na kacu

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :evil: a życie z bratem to niby lekkie jest? brat ciągle tylko narzeka i bałagan robi, moje życie to jest koszmar, ide o tym opowedzieć w rozmowach w toku :P

tahela, no, ja dzisiaj bralam jakies tabletki mojego ojca na bóle mięsniiwe ale nic nie dało :bezradny: nas to boli chyba na złość :evil:

-- 06 gru 2012, 01:31 --

idę się spróbować przespać ludzie :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

na złosc to napewno bo takie bóle bywają złosliwe, normalnie jabym na siłowni sie na drązku przez godzine podciagała , , na miesnie to masażyk dobry jest,

_z_,

cześć 4 ściany

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.