Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to brzmi jakbyś był młodocianym emerytem...

witam w klubie :mrgreen:

Candy14, dzięki, i wzajemnie

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja dzis wrocilam z Gdanska i tam teznie ma a u mnie wlasnie topnieje ale zaskoczona bylam ile nawalilo

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, To może się kiedyś spotkaliśmy , ale wtedy byłem małym chłopcem :D więc muszę spojrzeć na twoje zdjęcia i przypomnieć sobie czy od tej pani nie dostałem lizaka przypadkiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no wiesz co! :evil: nie jestem pedofilem zeby dzieci na lizaki wabic :P

A na powaznie to w Jastarni nie bywam :)

Saiga, :papa:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, wyspałaś się? :P

robie zadanie z hiszpanskiego i konca nie widać :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę z bezalkoholowym grzanym piwem

ja siedze z alkoholowym.. rany jak mi sie chce pic :roll: a to przynajmniej gorzkie to gasi pragnienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, tryb rozkazujący to zło :P ogólnie jest fajny, ale nie w zbyt dużych ilościach :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.