Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

bueno, ale ja jestem zmęczona, okropnie... Między innymi dlatego nienawidzę chodzić spać... Samo przebranie się to dla mnie koszmar, o myciu czy ścieleniu łóżka nie wspominając... Poza tym boję się tej pustki, która następuje po położeniu głowy na poduszkę... Boję się zasypiania. A najbardziej boję się budzenia - wracania po raz kolejny do tego smutnego świata. Radzenia sobie ze wstawaniem, rozkręcania przez cały dzień... By potem znowu musieć iść spać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, wiesz ja też bałam się tej ciszy po położeniu telewizji bałam się oglądać i zaczęłam codziennie oglądać ten sam film trochę pomogło teraz jestem na lekach i jest trochę lepiej z zasypianiem . a może spróbuj pomyśleć że Ci pomagam się przebrać podnieś łapki no dawaj ... bierzesz jakieś leki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, jest mi znane to uczucie.. Tzn w tej chwili nie ale tak czulam sie po rozstaniu... To koszmarne uczucie pustki I echa I swiadomosc ze teraz jest sie samemu ze wszystkim I choc wiesz ze sa inni ludzie wokol to to do Ciebie nie trafia bo Ty odczuwasz tylko potworny bol... wtedy mowilam sobie po prostu ze to nie koniec swiata a raczej usilowalam sobie to wmowic I w to uwierzyc zeby zyc dalej normalnie.. Bo z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie, trzeba tylko CHCIEC je znalezc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, niestety też. Jak już się rozkręcę, to jest nawet ok, ale jak mam iść spać... Strasznie tego nie lubię, ta pustka, o której piszesz, natłok myśli... Za bardzo wsłuchuję się w siebie, nagle przypominam sobie o wszystkich problemach, o których za dnia jako tako udaje mi się nie myśleć. No i jak pomyślę, że jutro będzie znów tak samo... Choć zawsze staram się by tak nie było.

W ogóle czasem łapię się na tym, że siedzę do upadłego by jak nawięcej wyciągnąć z tego dnia już poprzedniego, tak jakbym traciła czas na sen :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.