Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Lukrecja., Cześć :D

Podjąłeś się roboty, to teraz musisz się wywiązać z umowy, nie ma że boli, stać musi i nie ma ch*ja

Oczywiście organizatorzy mi o tym powiedzieli , przecież dali mi czas na decyzje , a następnie oświadczenie , że " umowa stoi " :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukrecja., Nigdy nie miałem wokalu, to też kołysanki Ci nie zaspiewam :P No ale mogę z Tobą jeszcze troche polunatykować ;) Mam w zapasie troche browarów, a bezsennośc na bani nie jest tak bardzo uciązliwa :P Czasem nawet klimatycznie nostalgiczna i w jakimś stopniu przyjemna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam ? Czuwacie dalej ? ;) Byłem na szybko opierdolić prowizorycznie podrasowaną mrożoną pizze z piekarnika, bo mnie głod chycił :D

jeszcze mi niedobrze,wypilam odgazowana cole

Mi też zawsze jest niedobrze, kiedy za bardzo opiję się colą. Jakoś tak ciąży człowiekowi na żołądku :P Nie wiem czego oni do niej dodają, ale dzienne picie wódy przez pare lat, chyba mniej jebie organy wewnętrzne, niż sporadyczne picie takiej niepozornej coli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doszłam do wniosku, że ta wakacje są tak zajebi*cie nudne, że zgłoszę się do "Pamiętników z wakacji" z psychiatryka, zostając tym samym gwiazdką youtube'a i to taką, że mięsny jeż będzie mógł mi parówką nakichać! 8) *śmiech przez łzy* Siema wszystkim.

Za parę dni cała paczka moich znajomych z trzech stron Polski będzie mi wysyłała esy, jak to się dobrze nie bawią na wyjeździe, który ja zorganizowałam, a na który ostatecznie nie mogę się udać... Żenada. Nie mogę biegać, jeździć na rowerze, pływać. Skutki uboczne leków nie dobijają, dobrze, że chociaż działają na to, co powinny także. Siedzę tylko, żrę, oglądam filmy, oglądam filmy, tłumaczę książkę, oglądam filmy, śpię, żrę... i popadam w czarną rozpacz. Dobijcie! :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.