Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

_z_,

moge deski potrzymac jak coś, a młoteek masz?

co do korzonków to strumyk jest obok to sobie wymyjesz, mozna też przystroic jedzonko kwiatkami konwlią czy kaczencem, na jagódki jeszcze za wcześnie niestety ale pora truskawek nadchodzi

Młotek mam , to jutro budujemy .

Na dziś mówię Wam dobranoc , postaram się zajrzeć jutro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, dobry wieczór

Kurna,coś z hasłem pokręciłam w telefonie na forum i zapisałam go na stałe.Teraz się zalogować nie mogę :evil:

-- 11 maja 2012, 04:03 --

i w dodatku mi myszka nie chodzi w lapku bo się przegrzał.Musze oddać do czyszczenia.,żeby tylko do tego czasu się ie spalił pfff..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale połączone ze sprzątaniem? Bo u mnie tak :P

-- 11 maja 2012, 23:44 --

Bellatrix, dzięki :D

Candy14, ja tam akurat nie lubię przemeblowań, ale od początku mi coś nie pasowało :? Tak to jest na wynajmie. W domu było dobrze, a tu nie mogę poczuć się jak u siebie :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś oprócz mnie lubi bałagan ? czy tylko ja jestem takim dziwakiem . Lubie żyć w bałaganie , gdy jest posprzątane , to żlę się czuje i nie mogę się skoncentrować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, aż tak to ja nie mam, ale też lubię bałagan :P Przynajmniej możesz sobie nabałaganić i w tym posiedzieć, u mnie jest trochę odwrotnie - cały czas walczę ze swoim bałaganiarstwem, ale z nijakim skutkiem :? Mimo to wciąż próbuję i tak mi mija życie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mnie bałagan nie przeszkadza. ;) Jakby zaczął to bym musiał posprzątać, a nie lubię sprzątać. :P

-- 12 maja 2012, 00:21 --

Jednak lubię jak jest posprzątane. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.