Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

tahela, Sapkowski miał bardzo fajny styl,taki żywiołowy.No i nie szczędził przekleństw,co mnie zawsze dokumentnie rozbrajało :D

Koleżanka się przejdzie na budowę posłuchać dysput proli. To Koleżankę dopiero rozbroi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infamis,

smię stwierdzić ,ze orkiestra tak zagra jak dyrygent zadyryguje, jak zadyryguje dobrze to dobrze zagra ,z teatrem jest tak samo jaki dyrektor taki teatr można być artystką z przysłowiowego spalonego teatru i można być artystką z teatru o wielkiej sławie i chwale, ale repertuar zależy od dyrekcji a aktorzy grają to co dyrekcja ułoży, pozatym pan z batuta potocznie zwaną pałką jako kierownik orkiestry musi poczekać aż pani ze skrzypcami dobrze nauczy sie reagować na jego machnięcia , od tego jest w końcu jakby nie patrzeć,

i proszę mi tu nie imputować ;)

mumy nas zjedza czyli co np. :shock:

Bellatrix,

te przekleństwa u sapka są super a najlepszy to był cytat z bibli jak niewiasta cała goła na smoku będzie jechać a na czole będzie miała wypalony znak wielkiego kurestwa, przy złotym smoku to było , polewałam chyba z kilkanaście minut z tego,

teraz czekam na Grzędowicza i 4 tom Pana Lodowego Ogrodu

-- 26 mar 2012, 02:04 --

petruszka30,

cześć a gdzie ty dalej tuptasz o 3 w nocy co?

-- 26 mar 2012, 02:09 --

Infamis,

ostatnio przechodziłam obok budowy i w sumie to nie wiem czy panowie podbudowali moją wartość czy wręcz przeciwnie :? , chcieli sie zapoznać w kazdym bądź razie, oczywiście udałam ze niczego nie słyszę i poszłam dalej, oczywiście głupie gwizdy i wołania zebym przyszła pogadać ee odradzam przechodzenie koło takich , dokładnie to było ocieplanie budynku na osiedlu, jeden nawet swierdził ,ze wie gdzie ja mieszkam, ja go na pewno nie znam :twisted::twisted::twisted: , myśłe ,że Ci panowie na pewno byli by słabymi dyrygentami

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, nie udało mi się jednak wgrać animowanego avatara, jakieś problemy z rozdzielczością, mimo, że ustawię odpowiednie rozmiary. :bezradny: No trudno.

-- 26 mar 2012, 22:21 --

nie potrafię też wgrać na forum innych emotikonek, tak jak ma to Bellatrix :bezradny: Tępa jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Bo to.... Polska :<,nawet z kwalifikacjami cie nie wezmą,bo "bla,bla,bla"niema pan doświadczenia itp,itd, a nawet jeżeli złapie się robotę, to za psie pieniądze, i człowiek milczy, by nie stracić swojej posady, bo z czegoś trzeba żyć, inna kwestia że jest za ledwo co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ala, nie dziękuję :) mam nadzieję, że jakoś łatwo pójdzie :roll:

Luk_dig, pewnie, że można wiedzieć :) fizykę na podstawie i matematykę rozszerzoną z przedmiotów dodatkowych :) no i obowiązkowo na podstawie matematykę, polski i angielski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.