Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix,

a mi wszystko jedno z tym czasem tylko to przestawianie się jest najgorsze na początku , z zimowym o tyle lepiej,ze godzinę dłużej się spi a tu godzinę zabierają niestety :bezradny:

-- 25 mar 2012, 04:39 --

super po prostu jak wszyscy tak sobie spią a ja nie śpię, szał ech......................... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hell yea! Nad ''moim'' miastem zapadła majestatyczna cisza. Można podejrzeć gwiazdy. Na pewno pod moim starym adresem widać ich więcej. Zostało mi 50 minut na lekturę notatek o zjawisku aglomeracji, buncie mas i... istocie mszy świętej na pracę klasową. Dobranoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, a ja mam kolezankę, która mam wrażenie, że pomaga mi bardziej niż mój psycholog..., uczy mnie innego podejścia do życia i co za tym idzie zmiany negatywnych nawyków myślowych.

-- 25 mar 2012, 22:37 --

ala1983, dawno nie widziałam Cię na forum... :?::?:

Jestem, ale długo nie siedzę i chyba się mijamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, myślę, że to możliwe, choć może lepiej łączyć obie możliwości????

Lepiej trafiają do nas słowa od osób, z którymi łączą nas jakieś emocje, niż zupełnie od osób obcych, lecz warto potraktować psychologa jako osobę kompetentną, wyposażoną w wiedzę i metody sprawdzone, naukowe.

Jeśli to wszystko połączysz, plus własna praca i tylko patrzeć, jak efekty będą widoczne i odczuwalne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, a ja jestem, ale mało się "udzielam", zaglądam, sprawdzam co u Młodzieży słychać...czasem coś napiszę, ale nie chcę za bardzo włączać się w rozmowy ludzi młodych, bo jednak naprawdę czasem nie wiem, o czym dyskutują..jest to wyraźna różnica pokoleń...

ale chyba już rozstać się z forum nie mogłabym / :?::?: /...mimo wszystko :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, a Ty do Młodzików się nie zaliczasz :?::?:

Oczywiście dyskusje na temat zdrowia są dla mnie bardzo często pouczające, są dla mnie wskazówkami. Są to ludzie niezwykle serdeczni, którzy nawet jednym słowem potrafią mi poprawić nastrój..

Miałam na myśli sprawy dnia codziennego, te których ja nie znam.... więc nie wypowiadam się :(:(

-- 25 mar 2012, 22:54 --

ala1983, czy łykasz jakieś tabletki..???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983,

bo leki to wiadomo,że przyniosą raczej efekt zmienia biochemię mozgu i po sprawie a terapia to nigdy nie wiadomo, mozna latami latac i wcale nie wiadomo czy nowe połączenia neuronowe sie wytworzą i czy nasz mozg zacznie po terapi samodzielnie tak pracowac by wytwarzać czegos tam wiecej choćby dopaminy, bo zeby zaczał inaczej pracowac i cos tam wytwarząc to dla mnie jest logiczne ,że najpierw musza sie nowe po,łaczzenia wytworzyc a to juz nigdy nie wiadomo, z drugiej strony jeśli udzie w wieku 80 lat po wylewie ucza sie pisac i czytac i chodzić , niemniej terpaia to praca na lata a jak zły terapeuta to moze jeszcze namieszać i popsuć bardziej prace głównego narządu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.