Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, w sumie teraz jest pierwsza moja nocka w Darkach, ale jestem w stanie wyobrazić co by było jakby tego tematu nie było...

Kurcze ale mam zimno w chałupie, okna nieszczelne brrrr... Gdzieś przeczytałem, chyba na demotywatorach dzisiaj, że jest tak zimno, że przydałoby się drugie 36,6 do ogrzania... Taaaaa... Ale nie będę się tutaj dzisiaj zbyt mocno użalał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sens, ja póki co też szukam. Chyba to stwierdzenie widnieje w moim podpisie po to, by dawać sobie nadzieję. Nawet, jeśli złudną, zawsze nadzieję.

Jestem jeszcze przed pierwszą wizytą u specjalisty, ba, nawet nie wiem, czy ona się odbędzie, toteż próbuję się jakoś podbudować. Bo jeśli dotarłoby do mnie, że życie sensu nie ma, pewno bym je skończyła. Jednak muszę walczyć i szukać czegoś, dla czego żyję. (Np. Teraz żyję, by znaleźć ten sens :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzice, którzy chcą, bym była najlepsza we wszystkim, do tego matka, która jeszcze ma mi za złe zainteresowania i 'brak kobiecości', której nie chcę ukazywać malując się i ubierając wyzywająco (na którą nota bene ojciec nie pozwala, bo według niego nie mogę dotykać żadnych pudrów i kredek), moja dyrektorka, która uznała mnie za wielki talent, który musi przynosić szkole same zwycięstwa, znajomi, którzy żerują na moją wiedzę, notatki i dobroczynność, oraz 'przyjaciele', którzy gdy potrzebują, przyjdą, uznają mnie za koleżankę dobrą radę, a gdy układa im się lepiej, porzucają mnie w kąt niczym zepsutą zabawkę... No i uważają, że mam cudowne życie, zero zmartwień, więc nie na miejscu jest, żebym się żaliła...

-- 01 lut 2012, 00:10 --

Może i mam głupie problemy, dramatyzuję, ale ciągle słyszę, że coś zrobiłam źle, że się nie nadaję, nie staram, chociaż angażuję w to całą siebie... No i samotność... Nie mam nikogo do szczerej rozmowy, nie ruszam się z domu, dziczeję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sens, Wnuczka:)) Ma już prawie 4,5 miesiąca i jest cudowna:)

Poza tym w miarę , jakoś leci, samopoczucie różne , ale nie najgorsze. Miło ,że pytasz:)

no to super:)

jestes taka pozytywną osobą\

na pewno jestes super babcią mimo że nie wyglądasz

co tam poza tym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.