Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, już! :D

Tera mię oceń. :D

-- 30 gru 2011, 00:46 --

BłękitnaAbstrakcja, Petruszka ma w profilu przecież. Ja wcześniej też wrzuciłam i usunęłam. To pewnie też wyjdzie niedługo.. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, wiem, ale na awatarze niewiele widac, tamto było bardziej 'czytelne'

no włąsnie tak mi sie wydawalo ze ciebie widziałam ale troche zakamuflowane było to zdjęcie ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze,że pustki dzisiaj sa w darkach a ja się juz wyspałam ,ale moze jeszcze zasne, am nadzieje. :evil:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asiu zimno mi..obolaly caly zmeczony..bez zycia..

-- 30 gru 2011, 05:09 --

Nie mozesz spac znowu?tu w dzien sie nie da bo badania w nocy tez mnie budza i te kroplowki..nie moge sie wyspac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii,

Jeny Matii, kurcze niedobrze ze cały obolały i bez życia, musisz być bardzo osłabiony te twoje bole mnie martwią, jestem przy tobie spróbuj zasnąc Mateusz, w końcu powiedza co Ci jest , ma nadzieję,że to tylko jakaś cholerna anemia i bardzo duze osłabienie organizmu, tulam.

-- 30 gru 2011, 05:20 --

nextMatii,

skoro mas zciągle kroplowki to pewnie ci wyzlo,że ci wszystkiego brakuje w organiźmie i Cię odzywiaja dozylniie a badania porobic musza żeby dokładnie wiedzieć co i jak.

Masz tam jakies ksiązki ,gazety i kogoś kto ci je podrzuci i jakieś żarełko domowe, tak obudziłam się i nie moge spac, zasnęłam koło 20 i byłam w takim stanei,ż eledwo kontaktowałam ze światem obudziłam się chyba prawidłowo po 7,8 godzinach spania i lipa teraz, jakbymsię o 7 rano nie mogła obudzić,sama nie wiem czy sie cieszyc czy płakać ze przespałam tyle godzin bo dawno mi się to nie zdarzyło.

A jak jedzonko szpitalne ma nadzieje zę smakuje ;) .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo przebywanie wśród ludzi podwyższa mi puls o 25, jak w święta przyjechali dziadkowie z ciśnieniomierzem i każdy mierzył ciśnienie rodzicie, dziadkowie i ja to miałem puls 100, teraz kupiłem ciśnieniomierz i jak byłem sam w pokoju to mam 75 puls to przez fobię społeczną? do tego to tylko najbliższa rodzina, a u lekarza miałbym ze 130 albo wśród obcych.

Aramis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.