Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

aż tak nie absorbujesz mojej uwagi. jak tak będziesz dalej brylował, masz drugie ostrzeżenie i automatycznie bana. tyle ode mnie.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda k.ur.wa ze Michuj nie dostal za nazwanie mnie bucem bez powodu, no ale c.h.u.j nie ma sprawiedliwosci na swiecie.

a za co Michuj miałby dostać osta? przecież zachowujesz się jak buc, całkiem świadomie.

więcej nie dyskutuję. kolejne tego typu teksty i się pożegnamy.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i tak,mia£o byc mi£o i wogole i figa

bo ktos postanowil byc niemi£y

ide sobie w swiat buuu

pa pa

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, kochana ty moja,dziekuje,jestem idiotycznie bezbronna w tak absurdalnych syt . Lubie rozowe,wypijemy razem, buziak

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, ale s£odziak jestes ;) samiec alfa,wybra£es walke ;)

Laima, dopiero doczyta£am,lap mi zechl i na tel jestem to s£abo widze,no jasne ze to nie do ciebie by£o kochana. Jak mog£as nawet tak pomyslec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.