Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

hej

ja mam pizze w pikarniku,nie chce mi sie isc po nia,jutro mam wolne,mm wizyte u gina,terapię i potem urodziny siostreznca i imieniny mamy ;):roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, Ja też zawsze trzymałam się małych dawek. Ale są i clony 2 mg. Te dzieliłam na ćwiartki. Ale i tak byłam od nich uzależniona ., odstawianienie było miłe:(

-- 13 lip 2011, 01:32 --

buka, A co robisz?

-- 13 lip 2011, 01:33 --

amelia83, To masz pracowity dzień przed sobą:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, ok, trzymam Cię za słowo, że potripujemy sobie razem przy następnej okazji :D

buka, a ja pierdole, nie robię :P

Właśnie pizze też robię, a zaraz sobie włączę może jakiś film standardowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Dokładnie po jakimś miesiącu nawrót w moim przypadku, ale ja to cholera żrę już z 7 lub więcej lat :!: Bez przerwy... Żałuję że jak teraz nie miałem kilka lat nerwicy że tylko zszedłem 1 tabletkę...

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jakbym nagle odstawił, to bankowo jakiś psychiatryk, delirium i skończył bym przypięty pasami, albo nawet padaczka, chociarz padaczka to przy entuzjastach co jedzą 3x2mg, ale delira i pasy na bank, tak sądzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Odnoszę wrażenie że byłoby. Ja się zaopatrzę w swoim czasie w Relanium, haloperidol, propranolol i to odstawię. Ale jak będzie już ok.

-- 13 lip 2011, 02:52 --

Lady_B, taa, dziś pominąłem dawkę i było niefajnie. Dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.